GreenCommerce

Software voor de AGF-sector

Het wordt steeds belangrijker om bedrijfsprocessen efficiënt in te richten. JEM-id heeft daarom GreenCommerce ontwikkeld. GreenCommerce is een softwarepakket voor de AGF-sector, waarmee alle relevante bedrijfsprocessen op kantoor en in de loods efficiënt afgehandeld kunnen worden. Om klanten en bezoekers nog beter te bereiken en informeren is een nieuwe website ontwikkeld. Hierbij staan verschillende doelgroepen centraal, denk aan verpakkers, exporteurs, importeurs en ook logisitiek dienstverleners, handelsorganisaties en telersverenigingen. Per doelgroep worden de functionaliteiten goed belicht. Ook is er op deze pagina ruimte voor events, blogs en referenties. Voor GreenCommerce is een compleet nieuwe huisstijl ontworpen, waarbij de visuals terug te vinden zijn op de website.

Nieuwe website met o.a. demo's

De GreenCommerce website is volledig opnieuw ontworpen en is ook qua inhoud flink veranderd. Via de nieuwe opzet wordt het product GreenCommerce duidelijker in de markt zetten en tegelijkertijd een betere bron van informatie zijn voor bestaande klanten en gebruikers. Vooral op het gebied van communicatie en begeleiding zullen er de komende tijd meer uitbreidingen volgen. 

Wat ook opvalt, zijn de demo’s. Er zullen voor GreenCommerce regelmatig demo’s worden georganiseerd, hier zullen o.a. nieuwe modules, functionaliteiten of handige tips en tricks besproken worden. Klanten zullen hierover vooraf mail ontvangen, waarna ze zich via de website aan kunnen melden. 

Zichtbaarheid Release notes

Om ervoor te zorgen dat onze gebruikers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in GreenCommerce is er een onderdeel 'release notes' toegevoegd aan de website. Hier vinden bezoekers een overzicht van de laatste releases die onlangs zijn opgeleverd. Als bezoeker kun je per release terugvinden welke nieuwe ontwikkelingen er zijn doorgevoerd. Een ander nieuw onderdeel van de website is de blog met o.a. automatiseringskansen en technische vernieuwingen, die mogelijk interessant zijn voor de AGF-sector. Daarnaast krijgen bezoekers van de website een kijkje in de keuken om zo mee te kunnen kijken welke (nieuwe) klanten onlangs met GreenCommerce zijn gaan werken en ook met welke nieuwe functionaliteiten bestaande klanten zijn gaan werken.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Martijn van Andel

Akkoordakkoord