3-sterren nominatie voor JEM-id in de Hillenraad SUB40

3-sterren nominatie voor JEM-id in de Hillenraad SUB40

De Hillenraad100 is een jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de tuinbouwsector. Dit jaar werd er een speciale editie georganiseerd in het thema van de SUB40, waar eenmalig de top 40 van meest aantrekkelijke bedrijven voor jonge werknemers in de tuinbouwsector bekend werden gemaakt. Vanaf 1 november mogen wij ons één van de meest aantrekkelijke tuinbouwgerelateerde bedrijf voor de young professionals onder de 40 jaar noemen. Een mooie prestatie, al zeggen we zelf!

Hillenraad SUB40

Ieder jaar wordt de Hillenraad100 bekend gemaakt, waar de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouwsector worden gepresenteerd. Slechts 1% van de Nederlandse tuinbouwondernemingen haalt de Hillenraad100. Tijdens het Hortigala van vorig jaar, waar wij de 87e plek behaalde, werd er aangekondigd een nieuwe weg in te slaan; de Hillenraad100 zal tweejaarlijks plaatsvinden, waardoor er meer ruimte komt voor vernieuwing in de tuinbouw. Vanuit dit standpunt werd de nieuwe editie met het thema van de SUB40 in het leven geroepen.

De speciale editie is vorig jaar tijdens het Hortigala in het leven geroepen, om de nieuwe generatie tuinbouwondernemers meer in het licht te zetten. Wij behaalde hier de hoogst mogelijke score van 3 sterren, wat betekent dat wij één van de meest aantrekkelijke bedrijven in de tuinbouwsector zijn voor young professionals onder de 40 jaar!

De nieuwe generatie

Het event was uitsluitend toegankelijk voor gasten van 40 jaar of jonger. Merel Barendse (31) en Robin van den Broek (29) vertegenwoordigden JEM-id tijdens het Hillenraad SUB40- event. “Binnen JEM-id werken we met een jonge en ambitieuze club mensen. De gemiddelde leeftijd is 32 jaar en 92,5% van de werknemers zijn jonger dan 40 jaar. Wij geloven dat de nieuwe generatie de toekomst is en dat ook zij degenen zijn die de blijvende verandering in de sector zullen voortzetten.” aldus Merel Barendse, marketeer en projectcoördinator bij JEM-id.


Wij zijn super trots op dit resultaat en doen er ook alles aan om deze positie te behouden! Wil jij bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals onder de 40 jaar komen werken? Check dan snel onze vacatures en solliciteer via deze link.

 

Op de foto rechts zie je de 9 genomineerden die 3 sterren hebben gekregen.

 

Akkoordakkoord