Sfeer en beleving staan centraal.

AMCA

Er even tussenuit, lekker opladen tussen de palmbomen, met een cruise langs een aantal bounty eilanden of ''gewoon'' een cruise langs de Britse eilanden. Alles is mogelijk via AMCA.

AMCA kwam naar ons toe met de vraag of wij een aantal landingspagina's wilde ontwikkelen om het aantal online reserveringen te verhogen. Graag! Sfeer en beleving spelen op royalcaribbean.nl een belangrijke rol om zo de bezoeker alvast mee te nemen in de mooie reizen die AMCA te bieden heeft.

Sfeer en beleving

De doelgroep van AMCA is op zoek naar veelbelovende vakantiebestemmingen waar ze lekker bij kunnen komen van alle druktes. Dit vraagt om een website waarbij beleving centraal staat. Om de website van AMCA op de juiste manier in te richten hebben we eerst onderzoek gedaan naar de doelgroep van de verschillende rederijen. Op basis van dit onderzoek hebben we persona's gemaakt waardoor we precies voor ogen hadden wat de bezoeker op de website van AMCA verwacht. Zo hebben we de bestemmingen visueel gemaakt door middel van foto's en filmpjes. Weinig tekst en pakkende afbeeldingen zijn dan ook kenmerkend voor de landingspagina's van AMCA. 

overlay
Meer informatie?

Vragen?

Laat het gerust weten!

Vanja van der Palm

Akkoordakkoord