Addenda

Nieuwe website voor Addenda

Addenda klopte bij JEM-id aan voor een nieuwe website: een website die goed aansluit op de uitstraling van de organisatie en die meteen laat zien waar Addenda voor staat.

De topkwaliteit van de planten is een van de belangrijkste kenmerken van de planten van Addenda. Daarnaast blijft het assortiment maar groeien, maar blijft de kwaliteit altijd voorop staan. Deze kenmerken zijn goed terug te zien in het design van de nieuwe website, door onder ander gebruik te maken van veel, grote, kwalitatief goede en in het oog springende foto’s.

De consument

De consument is erg belangrijk voor Addenda. De consument wil graag geïnspireerd worden en hier zorgen we voor door veel gebruik te maken van afbeeldingen en duidelijke uitleg van het assortiment. Ook zijn er concrete verzorgingstips voor de Campanula en de Hebe te vinden op de website. Daarnaast kun je op de Google Maps kaart gelijk zien waar de Campanula’s en Hebe’s te koop zijn.

Zonder kwekers geen Addenda!

Naast de doelgroep ‘consumenten’ zijn de kwekers uiteraard ook erg belangrijk. Zonder kwekers geen Addenda! Voor de kwekers is het belangrijk dat de toegevoegde waarde van Addenda goed naar voren komt. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de grote afzetmarkt die duidelijk naar voren komt bij de verkooppunten. Daarnaast komt duidelijk naar voren wie de kwekers van Addenda zijn, zo is van iedere kweker een foto te zien waarbij doorgeklikt kan worden naar de website van de betreffende kweker.

Akkoordakkoord