Air So Pure planten hebben een luchtzuiverende werking

Een clean website

De kwaliteit van de lucht waarin wij leven is van groot belang voor onze gezondheid. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat planten van Air So Pure in staat zijn om de lucht gezonder te maken door de effectieve zuiverende eigenschappen. Dit zorgt voor een gezonde en prettige leef- en werkomgeving. Wie wil dit nou niet?

Om de consument bewuster te maken van de zuiverende werking van de planten, heeft Air So Pure ons gevraagd om een nieuwe visuele website te ontwikkelen die inspireert, interesseert en informeert. En dit is goed gelukt!

Air So Pure, maar dan visueel

Wij hebben de website zodanig ingericht dat bezoekers meteen te weten komen wat de planten van Air So Pure met je doen. Daarom staan er diverse Wist je datjes op de homepagina. Naast dat de planten een luchtzuiverende werking hebben, zien ze er ook ontzettend levendig uit! Vandaar dat we mooie inspiratiebeelden hebben toegevoegd aan de homepagina en aan de rest van de pagina's.
Qua webdesign hebben we rekening gehouden met de USP's van Air So Pure. Vandaar de 'clean' uitstraling. De bewegende bellen op de achtergrond verwijzen naar het logo en het afgeven van gezonde lucht. De verzorging van de planten is ook belangrijk. Daarom is er een pagina ingericht, waarbij je per plant meer informatie kan lezen.

Webshop

Naast dat je het gehele assortiment van Air So Pure kan bekijken op de website, hebben wij ook een webshop voor het bedrijf ontwikkeld.  Hierop is mede het totaalaanbod te zien. Wanneer je op één van de producten klikt, kun je de diverse eigenschappen van de plant bekijken. Ook is er de mogelijkheid om door te klikken naar de kwekerspagina om de desbetreffende plant via FloraXchange aan te schaffen. Binnenkort komt er ook op de homepagina een 'koopknop' om consumenten sneller naar de webshop te sturen.

overlay
Meer informatie?

Wil je meer weten over deze website?

Neem gerust contact op.

Merel Barendse

Akkoordakkoord