Apps: De oplossing voor op de bank, in de trein of op het werk

Apps..

Tegenwoordig is het helemaal hot om je eigen App te hebben maar heeft een App de toegevoegde waarde die je voor ogen hebt? Apps zijn snel, gebruiksvriendelijk en kunnen alle functionaliteiten van je mobiele telefoon gebruiken zoals je camera en je adresboek.

Ook zijn Apps goed voor customer engagement aangezien een App beleving met zich meebrengt.  Als consument word je overspoeld door de hoeveelheid Apps dus hoe zorg je er nu voor dat jouw App toegevoegde waarde biedt? Wij denken graag met je mee hoe je een App in kunt zetten om jouw doelgroep het beste te bereiken.

Altijd en overal..

Tegenwoordig heeft meer dan 75% van de Nederlanders een mobiele telefoon of een tablet en in de toekomst wordt dit alleen maar meer. Daarom is het erg belangrijk dat je website goed leesbaar is op een mobiele telefoon. Een mobiele website biedt de oplossing. Een mobiele website is speciaal ontworpen voor de mobiele gebruiker. Op een mobiele website is alleen de noodzakelijke informatie zichtbaar waardoor de gebruikservaring een stuk beter is. 

overlay
Meer informatie?

Meer weten?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm