Argos Packaging & Protection is een leverancier van verpakkingen

Argos Packaging & Protection

Argos Packaging & Protection is een totaalleverancier van verpakkingen en beschermingsmaterialen. Het is een echt Westlands bedrijf in hart en nieren. Sinds 1998 zijn ze een bekende naam in de verpakkingswereld van de AGF-, sierteelt-, bouw-, industrie- en retailsector. Wat ze precies doen? Argos verkoopt verpakkingen voor alles wat ingepakt moet worden en daarom beschikken ze over een ruim assortiment aan verpakkingsproducten. Omdat nog niet iedereen weet wie Argos is, waar ze voor staan en wat hun volledige assortiment is, hebben wij een nieuwe website gemaakt waarbij dit via een logische en overzichtelijke indeling duidelijk naar voren komt.

Het doel

Het doel van de nieuwe website is om te laten zien waar Argos in gespecialiseerd is: verpakkingsproducten verkopen voor verschillende sectoren. Belangrijk voor de klant is om snel en eenvoudig te kunnen schakelen tussen de pagina’s en dat het voor hen duidelijk is wat ze precies kunnen kopen. Naast een totaaloverzicht van diverse categorieën, zijn de artikelen dan ook stuk voor stuk te bekijken op de website en te bestellen in de webshop. De artikelpagina’s worden elk weergegeven met visuele en tekstuele content om de klanten te informeren over het product. Voor vragen over het product of advies op maat hebben wij op elke pagina een contactbutton toegevoegd. Door de overzichtelijke pagina’s en de juiste content weten klanten precies voor wat ze bij Argos kunnen aankloppen!

Strakker en overzichtelijker

Argos laat weten zeer tevreden te zijn over het eindresultaat. "De site is nu een stuk strakker en overzichtelijker geworden, waardoor de bezoeker sneller kan vinden wat hij zoekt. Ook is het erg makkelijk en duidelijk om de website zelf te vullen vanuit het CMS-systeem Lumen", zegt Inge van Rossum, communicatiemedewerker bij Argos. "Doordat we op advies van JEM-id nieuwe foto’s hebben laten maken, is de website nog mooier geworden dan we hadden verwacht. De producten komen zo nog meer tot hun recht", aldus Inge.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Merel Barendse

Akkoordakkoord