De nieuwe GreenCommerce aanpak versterkt AGF-bedrijven

De nieuwe GreenCommerce aanpak versterkt AGF-bedrijven

Al jarenlang zorgen we bij JEM-id met GreenCommerce ervoor dat bedrijfsprocessen in de AGF-sector op efficiënte wijze worden geautomatiseerd. Door de jaren heen zijn er steeds nieuwe modules ontwikkeld die als uitbreiding op de standaard GreenCommerce werden aangeboden. Vanwege het grote aantal aan modules hebben we besloten om deze te bundelen tot modulepakketten, met als doel om gebruikers nog makkelijker, sneller en minder foutgevoelig te laten werken. Met de introductie van de pakketten wordt de efficiëntie en effectiviteit van GreenCommerce naar een hoger niveau getild.

Overstap van modules naar pakketten

Door de jaren heen is er constant gewerkt aan GreenCommerce en zijn er steeds nieuwe modules ontwikkeld om aan de wensen van gebruikers te kunnen voldoen. Via deze werkwijze konden gebruikers zelf bepalen of- en welke modules voor hen waarde zouden toevoegen. In deze jaren zijn veel verschillende modules gemaakt, met als gevolg dat gebruikers niet meer inzichtelijk hadden welke oplossingen beschikbaar waren. Vandaar dat er is gekozen voor een nieuwe aanpak; waar voorheen alle modules los werden aangeboden, zijn deze vanaf nu gebundeld in modulepakketten. Gebruikers ervaren met de pakketten optimaal gemak. Waarbij met losse modules vaak een gedeelte van een proces werd geautomatiseerd, wordt met een modulepakket een compleet proces in één keer aangepakt. 

Uit welke pakketten kun je kiezen?

Omdat GreenCommerce een flexibele oplossing biedt voor verschillende soorten doelgroepen binnen de AGF-sector, zijn de modulepakketten hier ook op samengesteld. Via deze link kunnen GreenCommerce-gebruikers in twee eenvoudige stappen zien welke pakketten interessant kunnen zijn. Een volledig overzicht aan pakketten met bijbehorende toelichting is te vinden in de GreenCommerce catalogus.

Akkoordakkoord