Gespecialiseerd in laparoscopische operatietechniek

Dierenkliniek 't Westland

Dierenkliniek ‘t Westland staat sinds 1993 bekend om hun laparoscopische operatietechniek bij honden en katten. Door middel van deze diervriendelijke kijkoperatie hebben de dienstdoende dierenartsen nu al meer dan 20.000 dieren gesteriliseerd of gecastreerd. Door de jarenlange ervaring duurt een ingreep slechts 10 minuten, heeft de patiënt minimale wondjes en mag hij/zij na 1,5 uur alweer naar huis. Zo’n innovatieve en professionele uitvinding vraagt natuurlijk om een informatieve en overzichtelijke website.

Het doel

Het belangrijkste doel van de website is om de bezoeker te voorzien van informatie over de laparoscopische operatietechniek en vertrouwen te wekken bij het baasje. Een operatie is niet niks en daarom wordt het baasje meegenomen in de reis van het dier. Zo wordt het voor bezoekers in één klik duidelijk wat de ingreep kost, wie de ingreep gaat doen en hoe dit in zijn werk gaat. De website moest daarom informatief, duidelijk en overzichtelijk zijn en hier zijn we goed in geslaagd!

De nieuwe website

Door middel van een duidelijke navigatiestructuur, een eenvoudig design en de combinatie met informatieve content (tekst, foto en video) laat de homepagina in één oogopslag zien waar Dierenkliniek ‘t Westland in gespecialiseerd is. De buttons bovenin de balk navigeren de bezoeker naar meer informatie en het wordt klanten eveneens zo makkelijk mogelijk gemaakt om contact op te nemen met de kliniek door de prominente contactbutton. Leuk feitje: De medewerkers van Dierenkliniek ‘t Westland houden de website continu up-to-date met foto’s van de behandelde rassen. Neem hier een kijkje op de website.

overlay
Meer informatie?

Meer weten over dit project?

Ik help je graag!

Merel Barendse

Akkoordakkoord