Feestelijke opening uitbreiding pand JEM-id

Nieuwe pand

Honselersdijk, 6 juni 2017. Afgelopen vrijdag vierde JEM-id de uitbreiding van hun pand. Door de toenemende vraag naar technologische oplossingen en steeds meer nieuwe medewerkers is het bedrijf letterlijk uit het pand gegroeid. Hierdoor heeft het online bureau van het Westland besloten uit te breiden met het pand van de naaste buren op de Grote Waard in Honselersdijk. Hiermee gaan ze 21 jaar terug in de tijd, want op deze locatie is het destijds allemaal begonnen.

Ontwikkeling van JEM-id
JEM-id is 21 jaar geleden gestart vanuit een passie voor techniek. De technologische wereld ontwikkelt zich ontzettend snel. JEM-id is dan ook continue bezig om voorop te blijven lopen qua technologische ontwikkelingen en te zorgen dat de bedrijfsprocessen van hun klanten geoptimaliseerd worden door technologische ontwikkelingen. Om goede innovatieve oplossingen te ontwikkelen zijn goede medewerkers nodig en doordat het aantal medewerkers groeit, was uitbreiding van het pand noodzakelijk. 

Producten

JEM-id is niet alleen gegroeid qua medewerkers maar ook qua manier van werken. In de AGF-Sector is JEM-id met GreenCommerce inmiddels top 3 speler in ERP pakketten voor (middel)grote AGF-bedrijven. Voor telers coöperaties en exporteurs met veel eigen telers is JEM-id onbetwist marktleider. GreenXchange, het AGF-pakket wat in 2016 door JEM-id in de markt gezet is, is momenteel het leading online platform voor glasgroententelers. Doordat dit product technisch onafhankelijk in de markt gezet is, kunnen ook andere software-leveranciers hier op dezelfde manier mee koppelen, hetgeen het product enorm kan versnellen in de toekomst. Binnen de sierteeltsector is FloraXchange het leidende platform in de potplantensector met een trouwe schare fans van 95% van de potplantenkwekers. HortiHeat, het nieuwste product van JEM-id, zorgt ervoor dat kwekers uit de sierteeltsector eenvoudig hun netwerk kunnen beheren door professioneel opgemaakte campagnes en offertes te versturen.

Groei mede dankzij medewerkers

Het team van JEM-id is net terug van een mooi weekend Mallorca om het 20-jarig bestaan van vorig jaar te vieren. ’’Naast de toenemende vraag naar technologische oplossingen hebben wij de groei mede te danken aan onze medewerkers. Wij mogen blij zijn met ons hechte team, de open cultuur en het enthousiasme van onze mensen. Aangezien wij er alles aan doen om voorop te blijven lopen qua technologische ontwikkelingen en er zowel in de sierteeltsector als in de AGF-sector nog veel kansen liggen zijn wij altijd op zoek naar IT talent. Met het nieuwe gedeelte is er in ieder geval weer plek voor uitbreiding’’, lacht Vanja van der Palm.

Flexwerken binnen een flexibele organisatie

De cultuur van JEM-id kenmerkt zich de laatste jaren als plat en flexibel waarbij teams zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen product. De teams worden gestimuleerd om dingen uit te proberen en te ondernemen. Met de inrichting van het nieuwe pand is het flexwerken in deze teams nog makkelijker.  

Bioscoopzaal
Naast de inrichting van alle nieuwe kantoorruimtes is er nu ook een bioscoopzaal met groene bioscoopstoelen. Deze zaal wordt gebruikt voor demonstraties en workshops.

overlay
Meer informatie?

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Vanja van der Palm 0174-642622

Akkoordakkoord