Floriday: JEM-id ontwikkelt hét digitale platform voor kwekers

JEM-id ontwikkelt Floriday

Floriday wordt hét digitale platform voor kwekers waarmee de wereldwijde handel in de sierteeltsector toegankelijker en eenvoudiger wordt. JEM-id zorgt met ontwerpen, kennis van software, snelheid en innovatieve oplossingen voor deze grote digitale ontwikkeling in de sector.

In de steeds veranderende markt moeten we voorbereid zijn op de toekomst. Daarom ontwikkelen wij hét digitale platform voor kwekers: Floriday. JEM-id zorgt met ontwerpen en kennis van software voor een grote digitale ontwikkeling in de sierteeltsector. Ook vormen wij samen met Royal FloraHolland het stuurteam voor Floriday, waarbij we o.a. een digitale strategie ontwikkelen. Voor ons is Floriday momenteel een belangrijk focuspunt. Wij werken dagelijks aan digitale transformatie in de sierteeltsector en daar zijn we trots op!

FloraXchange en Royal FloraHolland

Hoe zat het ook alweer?
JEM-id bouwt sinds 2009 aan het grootste sierteeltplatform voor kwekers en exporteurs van potplanten, FloraXchange. In 2017 heeft Royal FloraHolland, wereldwijde marktleider in de sierteeltsector, een meerderheidsbelang genomen in het platform FloraXchange en sinds 1 juli 2017 vormen zij een Joint Venture en ontwikkelen zij samen het digitale platform Floriday.

Eén digitaal platform

Bij het opzetten van één digitaal platform voor de wereldwijde sierteeltsector zijn software technische kennis en innovatiesnelheid belangrijke vereisten. JEM-id zorgt ervoor dat beide worden ingezet tijdens de ontwikkeling van Floriday.
Met de ontwikkeling van Floriday worden FloraXchange en FloraMondo dé handelskanalen voor kopers. Naast FloraXchange en FloraMondo kunnen ook andere sierteelt software partijen worden aangesloten op Floriday. Kwekers werken straks alleen nog maar in Floriday en voorzien de verschillende handelskanalen daarmee van aanbod. Zo ontstaat wereldwijd één digitaal platform waar kwekers hun aanbod, catalogus en orders kunnen beheren. Floriday is zowel voor kwekers van bloemen als planten, zowel voor leden als niet-leden van Royal FloraHolland.

Meer informatie?

Wij zijn dus erg trots dat wij bijdragen aan de digitale verandering en optimalisatie in de sierteeltsector.

Ben je benieuwd hoe ver Floriday is in de ontwikkeling? Of wil je meer informatie over Floriday? Neem dan een kijkje op deze website.

overlay
Meer informatie?

Wil je meer informatie?

Ik sta je graag te woord!

Martijn van Andel

Akkoordakkoord