Floriday genomineerd voor ICT-project van het jaar!

Floriday is één van de vijf genomineerde ICT-projecten voor de Computable Awards 2018 in de categorie: grootbedrijf. De vijf genomineerden zijn door een vakjury van vakblad Computable vastgesteld. Lees snel verder om te kunnen stemmen!

JEM-id ontwikkelt Floriday
Floriday wordt hét digitale platform voor kwekers en daar zijn we trots op! Een grote digitale ontwikkeling in de sierteeltsector en daar dragen wij, JEM-id, aan bij. De ontwerpen en de software kennis komen vanuit ons, JEM-id, en samen met Royal FloraHolland vormen wij het stuurteam voor Floriday. Voor ons is Floriday momenteel een belangrijk focuspunt, er gaat geen dag voorbij zonder dat er aan Floriday wordt gewerkt.

JEM-id, FloraXchange en Royal FloraHolland, hoe zat dat ook alweer?

JEM-id bouwt sinds 2009 aan het grootste sierteeltplatform voor kwekers en exporteurs van potplanten, FloraXchange. In 2017 heeft Royal FloraHolland, wereldwijde marktleider in de sierteeltsector, een meerderheidsbelang genomen in het platform FloraXchange en sinds 1 juli 2017 vormen JEM-id en Royal FloraHolland een Joint Venture en ontwikkelen zij samen het digitale platform Floriday.

Juryoordeel

JEM-id is continu bezig met het verder digitaliseren van de sierteeltsector. Floriday is hierin een enorme stap en zal dus een grote digitale ontwikkeling voor de sierteelt zijn. Het maken van strategische keuzes in het ontwikkelproces en het doorvoeren van de fundamentele veranderingen ziet de jury van de Computable Awards 2018, in de categorie ICT-project van het jaar in het grootbedrijf, dan ook als essentieel voor dit soort digitale transformaties.

De jury verwacht dat er met het Floriday-platform de komende jaren stevig aan de weg getimmerd kan worden, zodat dit een onderscheidende marktplaats wordt in de ketens tussen kwekers en de afnemers. Lees hier het volledige juryrapport


Naast Floriday zijn dit de vier andere genomineerde projecten in deze categorie:

  • Atrium-portaal (Atradius, Griffiths Waite, Oracle, Capgemini en IBM)
  • Digital Airport Program (Schiphol)
  • Storm-platform (Feenstra, KPN en Content Guru)
  • Verbeteren operational excellence (De Watergroep en Devoteam Nederland)

Stemmen

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2018. Publieksstemming bepaalt voor 50 procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen.

Klik hier om te stemmen op Floriday! 
We kijken uit naar jouw stem!
(Vul je gegevens in en ontvang een stemlink in je mailbox. Ga vervolgens naar ICT-project van het Jaar in het Grootbedrijf en zoek Floriday en stem!) Alvast bedankt!!

Akkoordakkoord