Dé glastuinbouwregio Westland heeft heel veel te bieden

Gemeente Westland

Westland is één van de belangrijkste glastuinbouwregio’s in de wereld en een zeer interessante vestigingslocatie voor bijv. telers, toeleveranciers en transporteurs. Om te zorgen dat buitenlandse bedrijven weten wat Westland te bieden heeft, heeft Gemeente Westland ons gevraagd om een nieuwe Engelstalige website te ontwikkelen.

Keten aan bedrijven

Van telers tot tuinders, van toeleveranciers tot transporteurs, ze zijn gevestigd in Westland. Door deze keten aan bedrijven, technische productinnovaties en duurzame teelttechnieken hebben Westlandse bedrijven een perfecte uitgangspositie als vestigingslocatie. Om te zorgen dat Westland deze ondernemers aan gaat trekken heeft Gemeente Westland ons gevraagd om een nieuwe internationale website te ontwikkelen die goed gevonden wordt door bedrijven die op zoek zijn naar vestigingsmogelijkheden in het buitenland. 

Doel

Het doel van de nieuwe website is dat potentiële ondernemers die zich hier willen vestigen contact opnemen met Gemeente Westland. Daarom focussen we ons op de website op de drie kernwaarden van Westland. Westland is namelijk de Gateway to Europe, een uniek horticulture cluster maar heeft anderzijds ook veel kennis en innovatie te bieden. Om dit te bereiken spelen mooie cases, beelden, video’s en vlogs een belangrijke rol op de website.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Merel Barendse

Akkoordakkoord