H.Z. Logistics

Nieuwe website voor H.Z. Logistics

H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot een specialist in logistiek en transport. Aan hun Europese doelgroep bieden zij een uitgebreid pakket (internationale) logistieke diensten. De diensten worden vanuit verschillende kantoren verspreid over heel Europa geregeld. H.Z. Logistics is echt een internationaal bedrijf waarbij persoonlijk en intensief contact met de klant centraal staat.


Onder andere is door het nieuwe design meteen duidelijk welke diensten H.Z. Logistics allemaal kan bieden op transportgebied. Dit komt mede door het richten op de visuele aspecten van de website in plaats van op heel veel tekst. 

Het design van de website

Daarnaast staat duidelijke communicatie hoog in het vaandel bij H.Z. Logistics en ook dit is goed terug te zien in het design van de website. Zo hebben wij bijvoorbeeld de navigatie eenvoudig en overzichtelijk gemaakt, zodat de website voor iedereen begrijpbaar is.

Uiteraard is het internationale karakter een van de belangrijkste kenmerken van H.Z. Logistics. Daarom hebben wij een handige zijbalk gemaakt waarin alle verschillende talen waar de website beschikbaar in is, gerealiseerd. Daarnaast worden alle locaties in het buitenland uitgelicht met behulp van een Google Maps kaart en uiteraard de contactgegevens.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Merel Barendse

Akkoordakkoord