Huidige situatie en bereikbaarheid n.a.v. de Coronacrisis

Huidige situatie en bereikbaarheid n.a.v. de Coronacrisis

We bevinden ons momenteel in een uitzonderlijke situatie die een grote impact heeft op ons allemaal. De Coronacrisis brengt veel onzekerheid met zich mee voor ondernemers, werkgevers en werknemers in de AGF- en sierteeltbranche. Namens heel JEM-id willen wij bedrijven en gemoeide partijen een hart onder de riem steken en hulp bieden zowaar dat mogelijk is.

Bereikbaarheid

Op advies van de overheid en om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen, werken wij voornamelijk vanuit huis. Omdat wij er alles aan doen om jullie ook in deze situatie zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zijn onze support teams het beste via mail te bereiken. Ons hoofdnummer blijft iedere werkdag beschikbaar op 0174 - 642 622. Daarbij zal ons beleid rondom het storingsnummer onveranderd blijven.

Afspraken gepland?

Indien er aankomende periode afspraken gepland staan, zal er door betreffende medewerker(s) contact met je worden opgenomen per mail of telefoon. Deze zullen in overleg naar een latere datum verzet worden of middels een video- of telefonisch gesprek worden voortgezet.

We leven mee met de bedrijven die hard geraakt zijn of geraakt zullen worden, en willen onze steun bieden in deze vooral onzekere periode. Loop je tegen een probleem aan en denk je dat wij je daarbij kunnen helpen? Laat het ons alsjeblieft weten via info@jem-id.nl.

 

Akkoordakkoord