JEM-id betrekt hele pand aan de Grote Waard in Honselersdijk

JEM-id betrekt hele pand aan de Grote Waard in Honselersdijk.

Vrijdag 22 november vond bij JEM-id een feestelijke opening plaats van het nieuwe gedeelte van het pand. Dit was in vorm van een vrijdagmiddagborrel in JEM-id stijl. Door de groei van het bedrijf ontstond de vraag naar meer werkplekken en brainstormruimtes. Reden genoeg om uit te breiden op de Grote Waard in Honselersdijk. 

 

Ontwikkeling JEM-id

Waar JEM-id in 1999 uit drie medewerkers bestond en een klein stukje van het huidige pand huurde, wordt momenteel het hele pand in gebruik genomen. JEM-id is 24 jaar geleden gestart vanuit een passie voor software. De technologische wereld ontwikkelt zich ontzettend snel. JEM-id is dan ook continu bezig om voorop te blijven lopen qua ontwikkelingen en te zorgen dat de bedrijfsprocessen van hun klanten geoptimaliseerd worden. Om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die sectorbreed relevant zijn, zijn goede medewerkers incl. werkplekken nodig.

Feestelijke openingsborrel

Op vrijdag 22 november vond er een feestelijke openingsborrel plaats in de nieuwe kantine. Medewerkers gaven een rondleiding door het pand aan familie, vrienden en klanten. Ook was er een foodtruck aanwezig en konden de kinderen lasergamen door het hele pand.

 

Meer ruimte binnen flexibele organisatie

Om een beeld te krijgen, heeft JEM-id in 2018 een vlog gemaakt waarbij een rondleiding wordt gegeven door het pand. Inmiddels is het hele pand in gebruik genomen en zijn er veel gedeeltes beschikbaar waar de medewerkers in teams samen kunnen werken. Met de uitbreiding zijn er nog meer flexibele werkplekken gekomen incl. sta-bureaus voor een goede werkhouding. Het pand kenmerkt zich door de vele inspirerende brainstorm- en vergaderruimtes, een bioscoop waar demonstraties worden gegeven en een nieuwe kantine. 

Akkoordakkoord