JEM-id door naar finale OndernemersPrijs Haaglanden 2019

JEM-id één van de drie finalisten

Op 22 november 2018 vindt de finale van de OndernemersPrijs Haaglanden plaats in het COMM Museum voor Communicatie. Deze ondernemersprijs is een beloning voor excellent ondernemerschap en wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven in de regio Haaglanden. De Gemeente Westland heeft ons, JEM-id, dit jaar aangedragen. Na een spannende halve finale is het ons, als enige bedrijf uit het Westland, gelukt om door te gaan naar de finale.

Op donderdag 13 september vond de halve finale plaats op de locatie van Bird & Bird in Den Haag. Hier kregen wij samen met de andere halve finalisten de kans om een pitch van 7 minuten te geven. Het is Martijn en Jefry gelukt om naast Van Gils en Finance Factor een plek in de finale te veroveren. In de komende weken vindt een bedrijfsbezoek plaats bij de finalisten waarbij de ondernemers vragen van de jury zullen beantwoorden. Ook wordt bij de bedrijven een bedrijfsvideo opgenomen.

Aangedragen door Gemeente Westland

OndernemersPrijs Haaglanden heeft per gemeente gevraagd om ondernemers aan te dragen als kanshebbers en de Gemeente Westland heeft ons, JEM-id, dit jaar aangedragen. Om tot de genomineerden te mogen horen, werd gevraagd om een ondernemersplan in te leveren waarin het bedrijf in grote lijnen wordt uitgelegd.

Ondernemers Jefry en Martijn ontwikkelen al meer dan 22 jaar softwareoplossingen waarmee de AGF- en sierteeltsector geautomatiseerd wordt. Beiden blijven dromen van het maken van een forse en blijvende positieve verandering binnen beide sectoren. Hiermee willen ze de positie van Greenport Nederland aanzienlijk versterken.

De finale

Tijdens de finale op 22 november, worden de finalisten onder andere beoordeeld op ondernemerschap, innovatie, talenten en vaardigheden. Uit de drie finalisten wordt een winnaar gekozen op basis van een vooraf ingevulde vragenlijst, een pitch en een bedrijfsbezoek waar de we de kans hebben om vragen van de jury zo goed mogelijk te beantwoorden.

Stichting Ondernemersprijs Haaglanden
De Stichting Ondernemersprijs Haaglanden wil door middel van deze prijs het netwerken tussen ondernemers met een vestiging in de regio Haaglanden stimuleren, contacten tussen het bedrijfsleven en de lokale en regionale overheid verbeteren en onderwijsinstellingen bij het bedrijfsleven betrekken. De regio Haaglanden omvat de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.

Akkoordakkoord