JEM-id maakt stemmen op favoriete boot Varend Corso mogelijk!

Westland verandert in bloemenzee

Maar liefst 550.000 liefhebbers van bloemen, planten en boten keken het weekend van 5, 6 en 7 augustus hun ogen uit. De 19e editie van het Varend Corso ging afgelopen vrijdag van start. en ruim 50 schitterend versierde boten vaarden drie dagen lang in en om de wateren van het Westland. Het thema van dit jaar was ‘Beeldschoon’ en werkelijk elke boot wist hier naadloos op aan te sluiten met fleurige en kleurrijke bloemencreaties. De schuiten werden begeleid door muzikanten, dansers en andere figuranten, uiteraard in de stijl van de boot. Aan aandacht niets te kort, want het publiek klapte en juichte erop los bij het zien van iedere boot. De bezoekers langs de kant genoten aanzienlijk van het heerlijke zonnetje, de ontspannen en gezellige sfeer en natuurlijk de prachtig versierde boten.

Net als vorig jaar droegen wij van JEM-id ook ons steentje bij aan het Westlandse evenement. Twee jaar geleden hebben wij de website van het Varend Corso ontwikkeld en sindsdien is het mogelijk dat het publiek via de website kan stemmen op hun favoriete boot. Om het stemmen extra te stimuleren, zijn wij op zaterdag met een promotieteam van tien dames op pad gegaan met een bakfiets. Hiermee zijn wij door heel het Westland gefietst om op de drukbezochte vaarlocaties duizenden gerbera’s uit te delen aan de bezoekers. Aan de bloem hing een flyer met het verzoek om te stemmen op jouw favoriete boot via www.varendcorso.nl. Om meer stemmen te genereren, hebben wij een gave actie bedacht. Onder alle stemmers zou een gloednieuwe iPad Air 2 worden verloot!

"Boot 39 was de mooiste boot!"

Zondagavond werd Snowtime van Stichting corsoboot Westland (boot nr. 39) door zowel de vakjury als het publiek uitgeroepen tot de mooiste corsoboot van 2016. Van harte gefeliciteerd! Hierna hebben wij uit alle stemmers de winnaar van de iPad Air 2 getrokken. Elisa de Jong uit Den Haag kreeg het goede nieuws te horen! Donderdag kwam zij haar prijs bij JEM-id ophalen. “Dit is super, ik heb nog nooit iets gewonnen”, jubelt Elisa. “Boot nummer 39 was gewoon echt de mooiste boot. Zo bijzonder! De mensen die eraan hebben gewerkt zijn ware kunstenaars”, aldus een blije winnares. Uiteraard wensen wij Elisa ontzettend veel plezier met de iPad!

Akkoordakkoord