JEM-id stijgt 56 (!) plekken in de Hillenraad100

JEM-id stijgt 56 (!) plekken in de Hillenraad100

De Hillenraad100 is een jaarlijkse ranking van de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de tuinbouwsector. Vorig jaar kreeg JEM-id een 3-sterren nominatie bij de HillenraadSUB40, waar de top 40 van meest aantrekkelijke bedrijven voor jonge werknemers in de tuinbouwsector bekend werd gemaakt. Afgelopen vrijdagavond werd opnieuw de Hillenraad100 bekend gemaakt tijdens het Hortigala in de Ridderzaal van den Haag. JEM-id behaalde een 31e plaats en is daarmee 56 (!) plaatsen gestegen ten opzichte van twee jaar geleden.

Tweejaarlijks event voor tuinbouwbedrijven

Ieder jaar wordt de Hillenraad100 bekend gemaakt, waar de honderd meest toonaangevende ondernemingen in de (glas)tuinbouwsector worden gepresenteerd. Slechts 1% van de Nederlandse tuinbouwondernemingen haalt de Hillenraad100. Vorig jaar werd er een nieuwe editie geïntroduceerd, waarbij de top 40 van meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals onder de 40 jaar werden gerankt. JEM-id behaalde hierbij de hoogst mogelijke nominatie met 3 sterren en mocht zich toen een van de meest aantrekkelijke bedrijven in de tuinbouwsector voor young professionals noemen. De Hillenraad100 en de HillenraadSUB40 wisselen elkaar nu ieder jaar af.

Gestegen naar de 31e plaats

Tijdens de vorige editie van de Hillenraad100, die in 2017 plaatsvond, behaalde JEM-id de 87ste plaats. De stijging in de lijst naar een 31e plaats laat een duidelijke groei van het bedrijf zien. Martijn van Andel, mede-oprichter van JEM-id, vertelt: “Van 87 naar 31 is niet vaak vertoond, hier zijn we dan ook super trots op. Heel gaaf dat we sectorbreed zo relevant kunnen zijn en zoiets met het hele team voor elkaar hebben gekregen.”. 

 

Zou je ook willen werken bij JEM-id? Check dan hier onze vacatures.

Akkoordakkoord