JEM-id versterkt positie met nieuwe aandeelhouders

Nieuwe aandeelhouders JEM-id

Robin van den Broek en Leon van Schie treden toe als aandeelhouders van JEM-id. JEM-id ziet dit als grote stap in de professionalisering en de ontwikkeling van het bedrijf. Dit geeft JEM-id de mogelijkheid om de groei van de afgelopen jaren te continueren en zo een gezonde organisatie te blijven.


Met ingang van 28 mei zijn Robin van den Broek en Leon van Schie toegetreden als aandeelhouders van het Westlandse softwarebedrijf. Hiermee wordt in positieve wijze bijgedragen aan de continuïteit en verdere groei van JEM-id. ‘’Robin en Leon zijn gedreven collega’s die zich de afgelopen jaren zeer positief ontwikkeld hebben’’, aldus Martijn van Andel van JEM-id. Beide heren zochten na hun studie een innovatief Westlands bedrijf met doorgroeimogelijkheden. Waar JEM-id destijds nog bestond uit 20 medewerkers, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een team van 40 enthousiastelingen.

Robin van den Broek, ontwikkelaar en procesarchitect GreenCommerce

Robin is sinds 2009 werkzaam bij JEM-id. ‘’Tijdens mijn bacheloropleiding (Computer Science) ben ik als stagiair begonnen bij JEM-id en vervolgens heb ik mijn master (ICT in Business) aan de Universiteit Leiden behaald. Omdat ik het bij JEM-id erg naar mijn zin had, ben ik na het behalen van mijn studie teruggekeerd’’, aldus Robin van den Broek. Momenteel werkt Robin als ontwikkelaar en procesarchitect voor GreenCommerce. GreenCommerce is het pakket voor commerciële spelers in de AGF-sector die bedrijfsprocessen op een efficiënte en effectieve manier willen automatiseren. In de toekomst zal Robin zich blijven focussen op ontwikkelingen binnen de AGF-sector, waarbij hij zich, samen met het team, steeds meer op efficiëntie binnen de keten zal richten.

Foto: Leon van Schie en Robin van den Broek

Leon van Schie, lead developer

Leon is ook in 2009 begonnen bij JEM-id en is sinds 2014 lead developer, wat inhoudt dat hij zich bezighoudt met technische vraagstukken en het bewaken van de kwaliteit van de code. Daarnaast is hij vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van FloraXchange, een communicatieplatform voor kwekers en kopers in de sierteeltsector. Momenteel is hij met het FloraXchange team bezig met het bouwen van nieuwe features voor Floriday.io, het nieuwe kwekersplatform dat in samenwerking met Royal FloraHolland wordt ontwikkeld.


Leon blijft zijn huidige werkzaamheden voor FloraXchange en Floriday voortzetten. "Ik ben opgegroeid in het Westland en heb als scholier veel in de tuinbouw gewerkt. Dat ik nu dagelijks met de nieuwste technieken kan bouwen aan sierteeltplatforms die door veel vrienden en kennissen worden gebruikt, maakt m'n werk voor mij enorm interessant. Dat JEM-id daarnaast een supergezellig bedrijf is met veel gedreven collega's zorgt ervoor dat ik het hier nog lang niet zat ben!

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm

Akkoordakkoord