Sterk online platform. Betrouwbaar en transparant.

Crowdfunding

Kapitaal op Maat is hét crowdfundingplatform voor ondernemers in het MKB die op zoek zijn naar een financiering. Via het platform lenen investeerders, in ruil voor rendement, geld uit aan ondernemers.

Sinds kort is Kapitaal op Maat volledig responsive waardoor bezoekers nu ook makkelijk vanaf hun mobiel kunnen investeren. 

Het crowdfinancing platform voor ondernemers en investeerders

Een sterk online platform was de belangrijkste wens. Niet alleen voor investeerders maar ook voor de ondernemer zelf. Wij hebben een toegankelijk online platform ontwikkelt waar ondernemers hun innovatieve projecten kunnen presenteren. Investeerders kunnen op het platform de informatie vinden die ze nodig hebben om te beslissen of ze in een project willen investeren of niet.

www.kapitaalopmaat.nl

Transparant. Innovatief.
Betrouwbaar. Gemak.

Transparantie is een van de belangrijkste aspecten voor een online platform. Wij hebben er met de juiste lay-out voor gezorgd dat de website vertrouwen uitstraalt. Referenties hebben daarom een centrale plek op de website. De website bevat tevens een workflow module. Met de workflow module kan Kapitaal op Maat zijn investeerders continu op de hoogte houden. Als een project bijvoorbeeld van status is veranderd, ontvangt de investeerder direct een e-mail waardoor ze direct kunnen reageren. 

Direct afrekenen

Binnen het platform van Kapitaal Op Maat is het mogelijk om zowel project-inschrijvingen als investeringen direct over te maken via iDEAL. Aangezien Kapitaal Op Maat zowel een B.V. als een Stichting is, maakt het systeem onderscheid in transacties waar wel of geen BTW over betaald hoeft te worden. Beide type transacties worden doorgezet naar de juiste partij via twee verschillende iDEAL modules die volledig geïntegreerd zijn binnen het platform van Kapitaal Op maat.

overlay
Meer informatie?

Wil je hier meer over weten?

Neem gerust contact op!

Martijn van Andel

Akkoordakkoord