Kids Tech Event bij JEM-id

Kids Tech Event bij JEM-id

Dat was pas leuk de kerstvakantie afsluiten! Ruim 60 kids van klanten van JEM-id namen op de laatste zaterdagochtend van de kerstvakantie deel aan het Kids Tech Event van JEM-id. Tijdens dit evenement maakten deze kids kennis met het software-vak en de nieuwste technieken. Robots, programmeren en vloggen zijn namelijk niet meer weg te denken uit onze digitale wereld en aangezien deze creatieve whizzkids de toekomst zijn, zullen zij zich later bezig gaan houden met de innovaties in onder andere de AGF- en sierteeltsector.

Programmeren, robots en vloggen

Tijdens het Kids Tech Event leerden deze kids spelenderwijs programmeren met behulp van leuke apps en spelletjes en bouwden ze Lego-robots die via een app op een tablet bestuurd konden worden. Daarnaast is momenteel vloggen enorm populair onder kinderen, daarom kon JEM-id natuurlijk niet achterblijven en gaven de marketingdames van JEM-id deze whizzkids tips & tricks bij het opnemen van hun eigen vlog.

Tussendoor was er uiteraard ook tijd voor ontspanning: de kids konden in de JEM-id bios video’s kijken van onder andere bekende vloggers. Deze leuke ochtend vloog voorbij en de kinderen gingen natuurlijk niet met lege handen naar huis: er werd nog een leuke goodiebag uitgedeeld.


Bekijk hier de foto’s van deze gezellige en leerzame ochtend!

Akkoordakkoord