Kwekers FloraPlanet over op HortiHeat

Een mooie samenwerking!

Alle kwekers van verkooporganisatie FloraPlanet zijn over op HortiHeat. Het pakket HortiHeat is speciaal ontwikkeld voor sierteeltkwekers. Het is een online marketingtool wat er onder andere voor zorgt dat gebruikers snel aanbiedingen in professionele lay-outs kunnen versturen naar één of meerdere klanten. Hiermee kun je als kweker eenvoudig je hele netwerk bereiken en warm houden. Daarnaast geeft het pakket ook inzicht in de verkoop- en marketingactiviteiten van de kweker: er kan bijvoorbeeld gekeken worden wie de mail wel/niet heeft geopend en daar kan op ingespeeld worden. Ook heeft het pakket een koppeling met FloraXchange waardoor het assortiment eenvoudig uitgelezen kan worden en gebruikers direct aan de slag kunnen.

Voordelen voor de kwekers

Kwekers kunnen HortiHeat zelfstandig of in samenwerking met een verkooporganisatie gebruiken, zoals FloraPlanet. Ondertussen zijn alle kwekers van FloraPlanet aangesloten bij HortiHeat. Eén van de voordelen van HortiHeat voor een verkooporganisatie is dat zij makkelijk gecombineerde aanbiedingen kunnen versturen en dat ze altijd inzicht in de resultaten van deze aanbiedingen hebben.

Het doel van HortiHeat is dat je jouw klanten sneller en makkelijker kan bereiken. Doordat HortiHeat online wordt gebruikt, hebben gebruikers altijd hun relaties en contactpersonen bij de hand. Zo ook op hun mobiele telefoon. Bij HortiHeat geldt: hoe meer de gebruiker contact heeft met zijn klanten, hoe warmer het contact in HortiHeat wordt.

overlay
Meer informatie?

Interesse in HortiHeat?

Ik help je graag!

Eduard Maree

Akkoordakkoord