Word jij ‘warm’ van ‘koud’ contact en ben je super creatief?

Marketing-minded salestijger

Word jij ‘warm’ van ‘koud’ contact? En maak jij met jouw marketingideeën potentiële klanten super nieuwsgierig? Lees dan vooral verder.

Wij hebben namelijk een vet product, alleen weten potentiële klanten dat nog niet allemaal. Daar ga jij wat aan doen! Jij regelt het allemaal wel.

Over Lumen
Iedereen wil online aanwezig zijn. Er zijn daarom veel bedrijven die hun geld verdienen met het verkopen van websites. Veel van deze bedrijven hebben niet de expertise in huis om een website ground-up te ontwikkelen en maken hun klanten daarom blij met een template. Het gevolg is dat heel veel websites er op het moment nagenoeg hetzelfde uitzien, en erger nog, het internet wordt één grote eenheidsworst.

Wij weigeren te geloven dat creativiteit plaats moet maken voor productiewerk en hebben met dit in het achterhoofd Lumen gebouwd. Lumen is een tool om ‘handcrafted’ websites te bouwen met HTML, en een CMS in één. Lumen maakt het bouwen van een website veel minder complex, zodat bouwers tijd over houden voor creativiteit. Zo hoef je door slimme toevoegingen aan je HTML niet meer te programmeren en ben je geen tijd kwijt aan het regelen van hosting, een website staat namelijk direct online.

Niet alleen webbouwers maken gebruik van Lumen, maar ook andere online professionals zoals marketeers, tekstschrijvers en vertalers die met elkaar een community vormen.

Zo kan iedereen zich focussen op de dingen waar hij of zij goed in is en haalt de eigenaar van de website het maximale resultaat.

Weg met de templates en de ‘one-fits-all’ pakketten, daar geloven we namelijk niet in.

De website kun je trouwens hier vinden. 

Jij:
Oké. We hebben het product, een missie en een mascotte. We missen alleen iemand die ‘het woord’ wil verspreiden. Iemand die het land doorkruist om webbouwers, vertalers, marketeers, fotografen, eigenlijk gewoon iedereen die iets bijdraagt aan een website enthousiast te maken om met Lumen te gaan werken.

Hoe?
- Benaderen van potentiële klanten (telefonisch en bezoeken)
- Jouw eigen klantenkring opbouwen en contact onderhouden
- Productpresentaties geven
- Ludieke marketingacties bedenken
- SEA

Erg handig:
- Een beetje kennis van HTML & CSS / het bouwen van websites (weten hoe het werkt)
- Commercieel inzicht
- Kennis van (online) marketing
- Een vlotte babbel mét overtuigingskracht
- Niet bang zijn om potentials te bellen en bezoeken

What’s in it for you?
- Geld
- Flexibele werktijden
- Onbeperkt vrije dagen (mits je hiermee om kunt gaan)
- Leuk uitjes en een hele gezellig vrijdagmiddagborrel
- Veel vrijheid en de ruimte om je eigen plan te trekken
- Een iRobot die de kruimels onder je bureau wegzuigd
- Een survivalbaan van slingers op jouw verjaardag
- Eitjes tijdens de lunch (als je er optijd bent tenminste)
- Werken op een locatie met dakterras én bioscoop

Wat maakt werken bij Lumen zo leuk?
Wij zijn een jong en ambitieus team. We stellen beginners-gebak zeer op prijs, maar houden er verder niet veel regels op na. Onze cultuur van - vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken, omdat wij denken dat dit het beste werkt. Wij zien het als onze taak om mensen te bereiken, mensen te ontzorgen en om mensen te verbinden. Jij deelt deze visie en begrijpt wat jij hieraan kan bijdragen.

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! We vinden het vooral heel erg belangrijk wat je kan en wie je bent. Stuur daarom jouw motivatie en CV naar vanja@jem-id.nl

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm 0174-642622