Ga jij onze producten nog beter positioneren?

Online marketeer

Ben jij retegoed in teksten schrijven, kan jij razendsnel schakelen en heb jij het in je om de marketing en communicatie rondom onze producten te organiseren om deze nog beter te positioneren? Wij zijn hard op zoek naar een tijdelijke online goeroe op het gebied van Marketing en Communicatie om ons team te versterken!

Wat je gaat doen:
Jij neemt de verantwoordelijke taak op je om onze producten nog beter in de markt te zetten. Dit is je main goal. Zo ga je je bezighouden met:

  • De communicatie rondom onze producten. We willen graag dat onze klanten en potentiële klanten altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van onze producten. Of dit nu via een getargete mailing is of via het platform zelf, jij regelt het.
  • De externe communicatie. Het is niet alleen belangrijk dat onze klanten op de hoogte zijn van wat wij doen, maar onze potentiële klanten moeten ook weten waar wij ze mee kunnen helpen. Jij zorgt er daarom voor dat onze doelgroep hier vanaf weet. Dit hoeft zeker niet altijd op de traditionele manier via persberichten of mailings te gaan. Wij staan overal voor open.
  • Nieuwe marketingactiviteiten. Jij denkt graag proactief mee over hoe we onze producten onder de aandacht kunnen brengen en doet de organisatie rondom dit alles. Jouw creatieve insteek is van grote waarde.

Jij:

  • Hebt een HBO diploma op zak en minimaal 2 jaar werkervaring op marketing- en communicatiegebied.
  • Bent per direct voor een half jaar minimaal 24 uur per week beschikbaar.
  • Denkt graag hardop met ons mee hoe we onze producten nog beter kunnen positioneren met de juiste communicatiemiddelen.
  • Bent sociaal ijzersterk en schrijft foutloos Nederlands. Je hebt het in je om op een creatieve en aansprekende manier vlotte teksten te schrijven.
  • Weet als geen ander hoe Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn en Periscope werken. Oftewel, jij bent een social media fanaat en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  • Weet je weg te vinden in Google Analytics.

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?
Dagelijks zijn wij bezig om onze grenzen te verleggen. We proberen dan ook altijd voorop te lopen qua ontwikkelingen en zo de beste oplossing te leveren voor de klant. Verder zijn wij zijn een jong, ambitieus en gezellig team en houden er niet veel regels op na. Onze cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid bepaalt onze manier van werken omdat wij denken dat dit het beste werkt.

Oja, vergeet onze Facebookpagina niet te bekijken, dan raak je in één keer overtuigd dat je bij ons wilt komen werken ;-)

Over JEM-id
Bij JEM-id hebben we stuk voor stuk een passie voor techniek en innovatie en zijn we continu bezig met ontwikkelen van mooie producten. Zo maken wij websites voor de bakker om de hoek tot een landelijke evenementenlocatie met jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Daarnaast ontwikkelen wij ook softwarepakketten voor de AGF- en sierteeltsector. FloraXchange, GreenCommerce, GreenXchange en onze laatste aanwinst HortiHeat behoren tot enkele van onze producten waar wij met recht trots op zijn.

Enthousiast?
Solliciteer dan vliegensvlug! We vinden het belangrijk wie je bent en wat je allemaal kan. Stuur je CV en motivatiebrief naar ons toe via merel@jem-id.nl.

Reageren kan tot uiterlijk 24 januari.

Akkoordakkoord