Ben je goed in het in kaart brengen van de wensen van de klant?

Project coördinator gezocht!

Onze producten groeien hard. Zo hard dat we op zoek zijn naar een project coördinator implementatie. Er zijn namelijk steeds meer bedrijven die met onze producten gaan werken. Om onze producten goed te implementeren is het heel belangrijk dat de wensen van de klant goed in kaart worden gebracht. Daarom zijn we hard op zoek naar een representatieve coördinator die ons hierbij kan ondersteunen.

Wat je precies gaat doen? Als project coördinator implementatie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je bent een topper in het in kaart brengen van bedrijfsstructuren. Je kan de klant hierin adviseren en onze software hierop aansluiten. Je draagt verantwoording voor het succesvol afronden van meerdere implementatie projecten van begin tot eind. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere projectcoördinatoren, die jou kunnen ondersteunen bij nieuwe vraagstukken van klanten. We vinden het belangrijk dat je pro-actief met de klant meedenkt en de klant volledig ondersteunt in haar automatiseringsproces.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar casper@jem-id.nl

Ervaring

Oh ja, vanuit JEM-id vinden we het een pré als je ervaring hebt in de AGF-sector en dat je al eens met SQL-server hebt gespeeld of ervaring hebt met ERP softwarepakketten. De rest van de kneepjes brengen wij, Jeroen, Berry en Casper, je wel bij zodra je ons team gaat versterken. Daarnaast gaan we ervan uit dat je op HBO denkniveau kan functioneren. Overtuigd dat je dit kan, maar geen diploma op zak? Bewijs het ons!

V.l.n.r. Casper, Tanja, Jeroen en Berry

Waarom JEM-id?

JEM-id is een snel groeiend jong bedrijf en daar zijn wij trots op. Dagelijks zijn we bezig om onze grenzen te verleggen. Wij proberen continu voorop te lopen qua ontwikkelingen en zo altijd de beste oplossing te leveren voor de klant.

Akkoordakkoord