Reflections of Nature biedt consumenten fleurige arrangementen

Reflections of Nature

Reflections of Nature is een leverancier die gespecialiseerd is in zijden bloemen en planten. Vanuit een écht bloemistenoog selecteren zij zijden producten die kwalitatief zo goed zijn dat ze te vergelijken zijn met verse bloemen. Zowel thuis, op kantoor of tijdens een evenement wil je het liefst de sfeer van de seizoenen voelen en daarom biedt Reflections of Nature fleurige arrangementen op maat aan. Om de klant te beter te bereiken, mochten wij hen helpen om voor hun nieuwe bedrijf een nieuwe en inspirerende website te ontwikkelen.

Creatief inspireren

Reflections of Nature staat voor creativiteit, kwaliteit en schoonheid. Het doel van de website is om de bezoeker te inspireren met de fleurige en kleurrijke mogelijkheden die het bedrijf biedt. Wij hebben de pagina’s dan ook zo ingericht dat je in één oogopslag kunt zien hoe mooi de producten zijn en hoe de creatieve boeketten als ware eyecatcher kunnen dienen. De passie van de bloemisten straalt er vanaf en is mede in de content terug te vinden. De inspiratiefoto’s maken je zo vrolijk dat je meteen door wilt klikken om meer informatie te vinden over de mogelijkheden en de werkwijze.

Klantvriendelijkheid

Gemak en klantvriendelijkheid staan ook hoog in het vaandel bij Reflections of Nature. Daarom maken we het de bezoeker heel makkelijk door slechts 3 stappen te doorlopen om een geweldig arrangement op maat te bestellen en kun je tevens aangeven wanneer je weer een nieuw arrangement wilt ontvangen. De bezoeker kan eenvoudig contact opnemen middels het contactformulier. De website is uiteraard responsive opgezet, waardoor de pagina zich aanpast naar het apparaat van de bezoeker. Op deze manier bereik je elke klant op wat voor device dan ook!

overlay
Meer informatie?

Wil je hier meer over weten?

Geef me gerust een belletje

Merel Barendse

Akkoordakkoord