Hoe vers wil jij je groenten en fruit?

Versheid voorop

Paprika's, komkommers, sinaasappels, sla en aubergines. Wie houdt er nu niet van deze kleurrijke groenten en fruit? STC is dé leverancier die ervoor zorgt dat deze producten ook daadwerkelijk vers worden geleverd. Aangezien wij als Westlands bedrijf veel te maken hebben met de agrarische sector en wij uiteraard graag gezonde producten op ons bordje hebben, vonden we het belangrijk om 'versheid' in het middelpunt van de belangstelling te zetten op de website van STC. De lay-out is daarom strak en fris en de foto's van verse groenten en fruit doen watertanden. 

Rechtstreeks zakendoen

STC staat voor Source To Customer, oftewel Bron Naar Klant. Zoals de naam al zegt doet deze leverancier rechtstreeks zaken met de kweker en de markt. Hoe minder schakels tussen de bron en klant, hoe veiliger en verser de producten zijn. STC heeft een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd, waarbij de voedselveiligheid voorop wordt gesteld.

Het doel van de website is om klanten te informeren over de voedselveiligheid, de korte lijnen die STC biedt als leverancier en in welke producten zij handelen. Dit komt duidelijk naar voren op elke pagina.

overlay
Meer informatie?

Meer weten?

Ik help je graag verder!

Merel Barendse

Akkoordakkoord