Beschikbaarheid. Heldere navigatie structuur.

Scholierenportal

De telers van Prominent zijn toonaangevende producenten van trostomaten. Als teler heb je veel te maken met seizoenswerk. Wie kun je hier nu beter voor inzetten dan scholieren? Om te zorgen dat de kwekers van Prominent precies op de hoogte zijn van welke scholieren op welke dagen aanwezig zijn, hebben wij het scholierenportal ontwikkeld. 

Laagdrempelig

De kwekers van Prominent hadden een belangrijke eis, studenten moeten alle informatie op een makkelijke manier kunnen invoeren. Wij hebben het scholierenportal daarom op een laagdrempelige manier ingericht. Scholieren kunnen op het portal per dag aangeven van hoe laat tot hoe laat ze die dag werken. Ook kunnen ze aangeven dat ze bijvoorbeeld voor een bepaalde tijd niet kunnen starten met werken. 

Eigen inloggedeelte

Aangezien er meerdere kwekers gebruik willen maken van het portal hebben we voor ieder bedrijf een eigen inloggedeelte ingericht. Via dit gedeelte kan de beheerder voor zijn eigen locatie een week openzetten zodat scholieren zich in kunnen schrijven. Ook kan hij aangeven hoe laat er die week gestart wordt en welke dagen de scholieren kunnen werken. Aangezien het regelmatig voorkomt dat scholieren vergeten om het rooster in te vullen, stuurt het systeem automatisch herinneringsmails aan diegene die zijn uren nog niet heeft gevuld voor die week. 

Akkoordakkoord