Het complete wintersportgevoel, online!

SnowWorld

SnowWorld, de grootste indoor skibaan van de wereld. Of wij binnen drie weken een compleet nieuwe website wilde ontwikkelen. En nee niet alleen voor de skibaan, maar ook voor de fitness, het hotel en het outdoorpark hebben we een nieuwe responsive website ontwikkeld. Het was veel werk maar we hebben het gehaald. Met een resultaat waar we toch best wel een beetje trots op zijn.

www.snowworld.com

Toegankelijkheid

SnowWorld heeft niet alleen een skibaan, het is ook mogelijk om te fitnessen of je uit te leven in het outdoorpark. Al deze doelgroepen worden via dezelfde website benaderd, een duidelijke navigatie was dus een vereiste.

Na een uitgebreide analyse van het verkeer op de website zagen we dat een aantal pagina's compleet overgeslagen worden. Logisch, als je gaat skieën ben je op dat moment niet op zoek naar informatie over de fitness. De nieuwe navigatiestructuur zorgt ervoor dat je alleen de informatie te zien krijgt die jij op dat moment nodig hebt.

 

Webshop

Voor de goed voorbereide ski- en snowboarders onder ons is het tegenwoordig mogelijk om online je skipas te kopen. Tevens is het mogelijk om alvast te reserveren in één van de restaurants van SnowWorld.  

 

Altijd op de hoogte..

De nieuwe website van SnowWorld bevat een mailtoolmodule waarmee ze de specifieke doelgroepen kunnen bereiken. Met onze mailtoolmodule is het niet alleen mogelijk om nieuwsbrieven te versturen maar het is ook mogelijk om met specifieke statistieken te zien hoe vaak je nieuwsbrief is gelezen en welke berichten uit de nieuwsbrief veel gelezen zijn.

 

overlay
Meer informatie?

Vragen over dit project?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm

Akkoordakkoord