Kan je niet wachten om je te verdiepen in het nieuwste javascript framework?

Software engineer gezocht

Ben jij een programmeur die graag takenlijstjes wegwerkt en het werk voorgekauwd wilt hebben? Zoek dan maar verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste collega die initiatief toont en leeft op nieuwe technieken en trends.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?
Een zelfstandige professional die geen uitdaging uit de weg gaat en niet bang is om de discussie aan te gaan. Iemand die het leuk vindt om bij te leren en niet kan wachten om zich te verdiepen in bijvoorbeeld het nieuwste javascript framework of de nieuwste .NET technieken. Iemand die al eerder met scrum gewerkt heeft en de principes van agile ontwikkeling begrijpt. Je hebt ook een hekel aan duplicate code en lage code coverage, en kan het niet laten om een stuk code altijd netter achter te laten dan je het hebt aangetroffen.

Wat maakt programmeren bij JEM-id zo leuk?
Je hoeft niet bang te zijn dat je met oude technieken hoeft te werken. We werken vooral met C# (Winforms en ASP.NET MVC), maar je krijgt de ruimte om nieuwe technieken te leren zoals Angular, React, REST services, .NET Core of app-ontwikkeling met PhoneGap. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt die vooral op de tuinbouw gericht zijn. Zo werk je de ene dag aan GreenCommerce en ga je de volgende dag keihard aan de bak voor FloraXchange om nieuwe functionaliteiten in te bouwen. Verder kun je tijdens je werk ongestoord je focus behouden omdat we de vaste telefoons op onze afdeling hebben weggedaan.

Wanneer worden wij nog enthousiaster?
Je kent de Microsoft stack en weet je weg te vinden in Visual Studio. SQL queries maken is een eitje voor je en je hebt ervaring met web-ontwikkeling. Je kan het agile manifesto zo opratelen, wordt blij van continuous integration, en weet precies waar elke letter in SOLID of DRY voor staat.

Mocht je een actief GitHub of StackOverflow account hebben, je eigen apps in de stores hebben staan of een blog bijhouden, laat het ons weten!

Hoe ziet een dag van een JEM-id ontwikkelaar eruit?

Tussen 8 en 9 druppelt iedereen binnen om op tijd te zijn voor de stand-up meeting van 9 uur (te laat betekent gevulde koek!). Je vertelt wat je die dag van plan bent en hebt daarna kort overleg met je sprint team. Vanaf dat moment ga je samen met je team aan de slag op jullie eigen “team-eiland”. Na sparren met je collega’s begin je aan een supercoole feature die je dezelfde dag nog online zet.

Tussen de middag hoop je dat er nog een eitje is en schuif je aan bij de lunch in de kantine. Na de lunch tik je nog een paar bakken koffie weg en focus je je weer op de sprint. Voor zaken die nog niet duidelijk zijn kan je gerust naar de product owner, die zit namelijk vlakbij! Bugs die tussendoor komen kan je zo doorschuiven naar je collega die ‘tussendag’ heeft en ervoor zorgt dat de storingen van die dag niet ten koste van de sprints gaan.

Je weet dat je nog even langs het postkantoor moet, dus je besluit wat eerder weg te gaan. Vanaf huis log je nog even in om de laatste dingetjes af te ronden zodat je de volgende dag weer direct kunt starten.

Enthousiast?
Stuur dan snel een mailtje naar vanja@jem-id.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Akkoordakkoord