Op een bijzondere manier dineren?

De Hoftrammm

Op een bijzondere manier dineren? Dat kan in tramrestaurant Hoftrammm. De Hoftrammm is een rijdende Haagse tram dat van binnen is omgetoverd tot een warm en sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten. Omdat er vanaf het begin gelijk een run ontstond op het aantal beschikbare plekken hebben wij naast de website een online reserveringsmodule ontwikkeld. 

Uitstraling. naamsbekendheid. Vindbaarheid.

Tramrestaurant Hoftrammm is onderdeel van een crowdfunding traject. Uitstraling, naamsbekendheid en goede vindbaarheid waren dan ook essentiële elementen voor de nieuwe website. De website van Tramrestaurant de Hoftrammm straalt niet alleen beleving en klasse uit. Ook de geschiedenis van Tramrestaurant Hoftrammm speelt een prominente rol.

Reserveringssysteem

Om het voor de bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij een online reserveringssysteem ontwikkeld waar bezoekers van tevoren, via de website, kunnen reserveren. Via het reserveringssysteem kunnen ze direct zien op welke dagen er nog plekken beschikbaar zijn. Tevens is er in het reserveringssysteem een iDeal module ingebouwd waardoor de bezoeker direct kan afrekenen. Zodra de bezoekers hebben gereserveerd ontvangen ze een automatische bevestiging van hun reservering. 

Akkoordakkoord