Klaar voor de toekomst en kennis van de AGF-sector?

Product Specialist (AGF-sector)

Ben jij iemand met een spraakwaterval en heb je ook nog eens analytisch vermogen? Lees dan snel verder!

Wij zijn namelijk op zoek naar versterking van ons team! Het team bestaat al uit gedreven implementatie-specialisten, product-specialisten, projectcoördinatoren en testcoördinatoren maar we kunnen zeker nog heel wat versterking gebruiken. Voel je je al geroepen?

Dit doen wij (o.a.): 
Wij maken software, waarmee o.a. onze AGF-klanten nog efficiënter en sneller kunnen werken. Bekijk hieronder de websites van twee van onze producten:

GreenCommerce (voor commerciële AGF-spelers)
GreenXchange (voor AGF-telers)

Dit zoeken wij:
Een gedreven, ambitieuze teamspeler die versterking gaat bieden in één van de eerder genoemde functies. Het team kan op alle fronten versterking gebruiken, dus ben jij specialist op een ander gebied dan staan we daar ook helemaal voor open.

Hoe ziet onze ideale collega eruit?
Een zelfstandige professional die geen uitdaging uit de weg gaat en niet bang is om de discussie aan te gaan. Iemand die het leuk vindt om bij te leren en niet kan wachten om klanten te assisteren bij allerlei optimalisatie projecten.

Daarnaast vind je het belangrijk dat een project tot in de puntjes verzorgd is en je teamgenoten waar nodig te allen tijde wil assisteren in project-, support- en testcoördinatie.

Wanneer worden wij nog enthousiaster?
Jij bent helemaal Google-minded aangezien we door heel JEM-id alleen nog met Google-apps werken en communiceren. Je bent analytisch sterk en begrijpt dus snel de verschillende processen van klanten. Als je dan ook nog de techniek achter SQL begrijpt en zelfs wat queries kan schrijven, worden we nóg enthousiaster! 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Tussen 8 en 9 druppel je binnen om op tijd te zijn voor de stand-up meeting van 9 uur. Je start met koffie en vertelt wat je die dag van plan bent en hebt daarna kort overleg met je team. Daarna bekijk je de planning en check je je mail met vragen van klanten. Je gaat de ene dag aan de slag met o.a. het implementeren van producten bij (nieuwe) klanten en de andere dag werk je bijvoorbeeld klantwensen uit en geef je hierbij advies. Uiteraard hou je de markt goed in de gaten en denk je mee met nieuwe ontwikkelingen.

Wat maakt werken bij JEM-id zo leuk?
Bij JEM-id willen wij je de vrijheid geven die je zelf professioneel mag invullen. We werken in teamverband nauw samen met de ontwikkelaars waardoor we een echt teamgevoel creëren. Je bent niet zo iemand die slechts één deel van een project uitvoert maar je bent voor alle facetten inzetbaar. Zo is ieder project weer anders en blijf je uitgedaagd worden. We proberen hierbij altijd om voorop te lopen qua ontwikkelingen om zo de beste oplossing te leveren voor de klant. En als jij goede ideeën hebt, staat heel JEM-id daarvoor open. Of ze nu iets toevoegen in de huidige software, uniek zijn in onze wereld of ons werk kan optimaliseren.

Je komt te werken op een locatie met dakterras én bioscoop.
Verder hebben we leuke uitjes en een hele gezellige vrijdagmiddagborrel. Je lunch wordt verzorgd en als je er optijd bij bent heb je ook nog een eitje. Verder krijg je een survivalbaan van slingers op jouw verjaardag en gevulde koek als je collega een fout maakt. Waar wacht je nog op? 

Enthousiast?
Solliciteer dan snel! We vinden het vooral heel erg belangrijk wat je kan en wie je bent. Stuur daarom jouw motivatie en CV naar vanja@jem-id.nl

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm 0174-642622

Akkoordakkoord