Al meer dan 80 jaar een begrip in de bouw

Van Mierlo

Van Mierlo is al meer dan 80 jaar een begrip in de bouw. Ze bouwen niet alleen bedrijfsruimtes en kantoren, ook maatschappelijk vastgoed behoort tot het portfolio van dit innovatieve Westlandse bouwbedrijf. De focus in deze sector lag jarenlang op de nieuwbouw van woningen en kantoorpanden terwijl je nu een verschuiving ziet naar het verbouwen en renoveren van panden. De voormalige website van Van Mierlo gaf daardoor niet het juiste beeld. Tijd om daar verandering in te brengen.

Overzichtelijk

De verschillende doelgroepen van Van Mierlo worden via dezelfde website benaderd, een overzichtelijke website was dus een vereiste.  Op de homepagina van Van Mierlo staan de vier disciplines centraal, waardoor de bezoeker direct kan kiezen voor de informatie waar hij naar op zoek is. De projecten waar van Mierlo aan heeft gewerkt spelen ook een prominente rol op de nieuwe website.

Beeld spreekt, beeld legt uit, beeld zegt meer dan 1000 woorden. Daarom worden de projecten van Van Mierlo op een interactieve manier weergegeven op de website. Alle projecten van Van Mierlo zijn weergegeven op een Google Maps kaartje. De bezoeker kan via het Google Maps kaartje zelf een selectie maken op projecten in voorbereiding, in uitvoering en de projecten die zijn opgeleverd. Vervolgens kunnen ze doorklikken naar het desbetreffende project waar ze alle informatie over het project vinden.

overlay
Meer informatie?

Meer weten?

Ik help je graag!

Dennis Damen

Akkoordakkoord