Inspireren, Verrassen en Vermaken

Visueel spektakel

Het Varend Corso is hét evenement van het Westland. Dit visuele spektakel waarbij de boten, aangekleed met bloemen, planten en groenten, een hoofdrol spelen verdient meer dan een mooie website. Met trots kunnen we zeggen dat wij deze nieuwe website hebben ontwikkeld.

Een zee aan bloemen, planten en groenten

Het Varend Corso is een jaarlijks terugkerend evenement met een stoet van ruim 70 boten waarbij bloemen, planten en groenten de hoofdrol spelen. Dit unieke spektakel heeft door de jaren heen al heel wat bezoekers getrokken. Een visuele website waarbij de bezoekers zich alvast in de sfeer van dit geweldige evenement kunnen wanen hoort er natuurlijk wel bij. Het doel van de nieuwe website is de bezoekers van het Varend Corso te informeren over het evenement maar uiteraard ook om te zorgen dat het Corso nog meer bezoekers trekt.

Boten live volgen

Naast het informeren van de bezoekers is het tijdens het Varend Corso ook mogelijk om de boten live te volgen. Een nieuwe functionaliteit van de website is dat bezoekers rechtstreeks via de website kunnen stemmen op hun favoriete boot.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik sta je graag te woord!

Merel Barendse

Akkoordakkoord