Vollebregt Barten: de makelaars en adviseurs in de glastuinbouw

Makelaars en adviseurs in de glastuinbouw

Als je ergens in het Westland Vollebregt Barten roept hoor je uit alle hoeken dat dit dé makelaars en adviseurs zijn in de glastuinbouw. De experts bij Vollebregt Barten rennen net een tikkeltje harder dan je gewend bent. Het klinkt misschien een beetje cliché maar dat geldt niet voor de dames en heren bij Vollebregt Barten. Ze zijn niet zomaar de makelaar om de hoek. Ze helpen je bij de ver- en aankoop van je tuinbouwbedrijf maar ze helpen je ook bij reconstructie en onteigening. Ze hebben verstand van fiscaliteiten en ruimtelijke ordening maar helpen je ook bij de transacties van aandelen. Omdat lang niet iedereen weet wat Vollebregt Barten allemaal kan hebben wij een nieuwe website gemaakt waarbij dit duidelijk naar voren komt.

Doel

Het doel van de nieuwe website is om duidelijk te maken op welke gebieden Vollebregt Barten je kan helpen. Daarom is er een overzichtspagina gemaakt waar alle diensten op staan die Vollebregt Barten aanbiedt. Het aanbod van Vollebregt Barten speelt ook een belangrijke rol op de nieuwe website. Het aanbod wordt automatisch uitgelezen vanuit hun systeem waardoor ze het aanbod niet meer apart hoeven toe te voegen. 
Om ervoor te zorgen dat de bezoekers weten wie er achter het bedrijf Vollebregt Barten staan hebben we de website zo persoonlijk mogelijk ingericht. Door veel met foto's te werken weten bezoekers precies naar wie ze voor welke expertise moeten vragen.

overlay
Meer informatie?

Meer weten?

Neem gerust contact op.

Merel Barendse

Akkoordakkoord