WHV

Een nieuwe naam, huisstijl en website

‘’WVH is dé sociale huisvester in Hoek van Holland met hart voor de Hoekse samenleving. Zij zorgen voor goede en betaalbare woningen voor mensen die willen wonen in Hoek van Holland. WVH zet zich – samen met partners – in voor een fijne woonomgeving.’’

Vanaf dit jaar gaat Woningbouwvereniging Hoek van Holland verder onder de naam 'WVH'. Bij een nieuwe naam en huisstijl past natuurlijk ook een nieuwe website. JEM-id ontwikkelde voor WHV een nieuwe website, waarbij vooral klanttevredenheid een erg belangrijke doelstelling was. Met de nieuwe website kunnen bezoekers eventuele reparatieverzoeken nu ook online inplannen, erg handig! 

Makkelijk werken via Lumen (CMS)

Bezoekers van de website van WVH treffen een vriendelijke, duidelijke website die makkelijk online faciliteiten biedt en in informatiebehoeften voorziet.

WVH gaat voor een goede functionele en makkelijk bruikbare website. De website moet ondersteunend zijn aan de positionering. De website is één van de belangrijkste communicatiemiddelen. Dat betekent dat de website zonder problemen alle antwoorden moet kunnen geven op vragen van huurders. Er is gekozen om te werken via Lumen, waarbij wijzigingen zelf gemakkelijk doorgevoerd kunnen worden. De ontwikkelde website kan in de toekomst mogelijk uitgebreid worden naar een portal.

overlay
Meer informatie?

Meer informatie?

Ik help je graag verder!

Vanja van der Palm 0174-642622

Akkoordakkoord