SEO: de olie voor zoekmachines.

Hoe val je op tussen 3841908123 websites?

Vindbaarheid van een website is tegenwoordig erg belangrijk aangezien ruim 90% van de consumenten online gaat zoeken naar informatie over producten en diensten.

Het doel van SEO is om te zorgen dat relevante zoektermen zo hoog mogelijk in de zoekresultaten eindigen. Hoe? JEM-id heeft veel SEO kennis in huis en kan je ondersteunen bij het vinden van de juiste zoekwoorden. Wij geven je graag diverse tips en tricks die ervoor zorgen dat jij met je website opvalt en hoog scoort in de zoekmachines. Er valt namelijk veel meer uit Google te halen dan je denkt. Wil je weten hoe? Neem dan snel contact op. 

Google AdWords

Wil je NU bovenaan staan in Google? Investeer dan in SEA. SEA zorgt er namelijk voor dat je niet morgen maar vandaag nog bovenaan staat. Bij SEA draait het om doelgerichte campagnes. Met de juiste zoektermen en het juiste budget, bereik je de juiste doelgroep. SEA kan bijvoorbeeld goed ingezet worden om een tijdelijke actie te promoten. Wil je weten hoe je een effectieve SEA campagne in kunt zetten? Wij helpen je hier graag bij.

SEO workshops

Hoe zorg je ervoor dat jouw website hoog scoort in Google? Welke zoekwoorden kun je het beste gebruiken en via welke tools meet je hoe goed jouw website is opgebouwd? Wij bieden diverse workshops en cursussen aan waarin we onder andere ingaan op deze vragen. Ook geven we tips welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken om hoger te scoren in zoekmachines als Google. Op deze pagina vind je meer informatie over deze workshop.

overlay
Meer informatie?

Hoger scoren in Google?

Ik geef je graag tips en tricks

Merel Prins