Vlammen als software developer

voor de agf-sector Wat wij bieden

Kraak jij de code?

Ben jij developer in hart en nieren, werk jij graag met nieuwe technieken en noemen jouw vrienden jou ook wel de ‘software maestro’? Lees dan snel verder!

Solliciteer direct

Wat maakt deze functie bij JEM-id zo leuk?

Je hoeft niet bang te zijn dat je met oude software gaat werken. We werken met de nieuwste (front- en back-end) technieken zoals Angular, React, REST API's en .NET Core (C#). Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je er samen alles aan doet om GreenCommerce steeds beter te maken. Ook in tijden van Corona kan jij flink aan de bak. Via video calls spar jij met jouw collega’s over nieuwe functionaliteiten en met Trello houd je de sprintplanning in de gaten.

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt de eerste jaren te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en thuiswerken, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige (digitale) borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 9 loop jij het pand binnen en check je alvast de planning voor de aankomende week. Je stelt via Slack een vraag over jouw project en krijgt vrijwel direct antwoord. Fijn dat je precies weet wat je straks kan vertellen in de stand-up. Tegen 9 uur zijn al jouw collega's ook binnen en gaan jullie klaar staan voor de stand-up. Jij vertelt kort welke projecten op de planning staan en hoe ver je verwacht te komen vandaag. Een nieuwe sprint is weer begonnen, genoeg te doen dus!

Er zijn nieuwe ontwikkelingen gepland voor GreenCommerce Apps; een gloednieuw concept binnen het AGF team. De UX designer heeft van tevoren al wat schermen kunnen maken waardoor jij een goed idee hebt van hoe het eindproduct eruit moet komen te zien. Toch zie je nog wat puntjes die naar jouw idee beter kunnen en je plant een afspraak in met jouw collega om de functionaliteiten nog even door te lopen.

 

Tussen de middag scoor je een eitje en eet je samen een boterham met jouw collega’s. Een rondje lopen? Natuurlijk!🚶 Een frisse neus helpt altijd om je hoofd leeg te maken zodat je straks weer in volle concentratie door kan gaan.

Na de lunch zet je jouw koptelefoon op om even wat meters te maken. Jij bent volledig in de flow aan het programmeren en hebt amper door dat jouw collega een verse kop koffie inschenkt. Nadat je jouw werk hebt afgerond, zet je jouw koptelefoon af en kijk je op de klok; het is alweer 17:00 uur geweest, tijd om naar huis te gaan!

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Wij vragen van jou

 • Ervaring met .NET Core (C#)
 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Kennis van JavaScript frameworks zoals Angular of React (pré) 
 • SQL queries te maken en ervaring te hebben met web-ontwikkeling
 • Gevulde koeken als je een blunder maakt (van fouten leren we 😉)

Wij bieden jou

 • Unieke doorgroei-kans bij de coöperatie voor kwekers in de sierteeltsector
 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Werken aan het totaalplaatje van een softwareproduct
 • Gevulde koek als je collega een blunder maakt
 • Een functie bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals
Maak jij het verschil?

Stuur jouw CV, motivatiebrief en GitHub naar Vanja

vanja@jem-id.nl