Werken bij jem-id

Help ons mee de verssector te digitaliseren

Waar wij de
beste in willen
zijn

“Onze missie is het behouden van de wereldwijde voortrekkersrol van de Nederlandse tuinbouwsector, door middel van slimme software en IT oplossingen.” 

Dit doen we door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. Hiermee brengen we de sector met elkaar in verbinding. Zo verbinden we klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken we ook de verbinding in de relatie en met elkaar als team. We hechten veel waarde aan partnerships met klanten omdat we daarmee unieke oplossingen creëren die er écht toe doen. Hierdoor begrijpen wij wat de klant bedoelt en kunnen we processen doorgronden om zo tot de kern van een probleem komen. Dat is de kracht van jem-id.

We zijn een diverse, hechte club en er is een gezamenlijke drive die ons met elkaar verbindt. Er heerst een Westlandse mentaliteit binnen de teams. We helpen elkaar ‘het padje afplukken’ en zullen continu willen verbeteren om de concurrentie een stapje voor te zijn. Dit maakt dat wij onszelf met trots ‘leiders in digitale innovatie’ mogen noemen. 

Onze filosofie

Jouw sollicitatiestappen in beeld

Hebben wij een vacature waar je blij van wordt? Solliciteer! Het sollicitatieproces verloopt eenvoudig. Worden wij enthousiast van jouw motivatiebrief en cv, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Pas je volgens ons bij de functie en de organisatie? Dan kom je langs voor een 2e gesprek. Ontwikkelaars ontvangen na het kennismakingsgesprek een assessment die we tijdens het 2e gesprek bespreken. Is er daarna nog steeds een klik? Dan doen we je een voorstel, bespreken we de voorwaarden, tekenen we het contract en ga je aan de slag! 

Enthousiast over jem-id maar
geen passende vacature?

Wij houden van eigen initiatief. Stuur ons daarom een open sollicitatie.
Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Laat dan je e-mailadres bij ons achter. Wij houden je zo op de hoogte.
ik wil solliciteren

De werkdag van

Business consultant Berry

Berry is business consultant bij jem-id voor GreenCommerce. Benieuwd naar zijn werkdag? Lees dan snel verder!

bekijk de werkdag van Berry
DE WERKWEEK VAN

Developer Tim

Tim is Software Engineer bij jem-id. Benieuwd naar zijn werkweek? Lees dan snel verder!

Bekijk de werkweek van tim
de werkweek van

Back-end developer Nick

Nick is back-end developer bij jem-id en Floriday. Benieuwd naar zijn werkweek? Lees dan snel verder!

bekijk de werkweek van nick
de werkweek van

Functioneel beheerder Fernon

Fernon is Functioneel beheerder voor jem-id. Benieuwd naar zijn werkweek? Lees dan verder!

bekijk de werkweek van fernon