Implementatiespecialist

GreenCommerce

Ben jij onze nieuwe collega?

Ben je technisch, goed in plannen, krijg je een glimlach als je mensen kunt helpen en leg je graag dingen uit, lees dan snel verder.

Solliciteer direct

Over GreenCommerce

GreenCommerce is hét softwarepakket voor bedrijven in de AGF-sector die op een efficiënte en effectieve manier willen werken. Door verschillende oplossingen met elkaar te combineren, kan het ideale softwarepakket samen gesteld worden. 
Vanuit jarenlange sectorervaring is GreenCommerce opgebouwd met een specifieke focus op bedrijven in de AGF-sector. De software bestaat voornamelijk uit functies die te maken hebben met de commerciële in- en verkoopprocessen, real-time voorraad en het productieproces. 

Wat ga je doen bij jem-id? 

Als implementatiespecialist zorg jij dat klanten vlekkeloos kunnen starten met hun nieuwe software; GreenCommerce (of onderdelen hiervan). Potentiële klanten geef je een demo, waarbij zij de belangrijkste functionaliteiten van het pakket kunnen zien en er een passend voorstel kan worden gemaakt. Voorafgaand aan de implementatie, start je met de technische inrichting van de database en begin je met de eerste trainingen van de basisonderdelen. Je zorgt ervoor dat medewerkers van het bedrijf het pakket goed leren kennen en de software op de juiste manier gaan gebruiken. Tijdens en na de testfase geef jij volledige ondersteuning aan de gebruikers. In overleg met jou, wordt er besloten wanneer de livegang plaats zal vinden, waarna jij ervoor zorgt dat alles gereed is. Tijdens de livegang ben je op locatie van de klant aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Wanneer de klant volledig via de software werkt, vindt er een nazorgfase plaats waarbij jij ondersteuning en advies geeft.

Onze aanpak & cultuur

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen, alleen ‘de klant’. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en is het mogelijk om flexibel thuis te werken. We werken met volwassen mensen en vertrouwen erop dat iedereen netjes met deze verantwoordelijkheden om kan gaan. Daarnaast staat jem-id bekend om veel gezellige uitjes. Want naast al dat harde werken is er ook tijd voor ontspanning.

P.S. De lunch wordt dagelijks verzorgd, incl. snack op vrijdagen.

Hoe kan een werkdag eruit zien?

Tussen 08.00 en 08.30 uur druppel je binnen om op tijd te zijn voor de stand-up meeting van 08.45 uur. Je begroet je collega’s en pakt koffie. Je hebt de eerste mails al gelezen en beantwoord, voordat de stand-up met het team is. Hier nemen we ieders dagplanning kort door en stemmen we af of we elkaar nog ergens in kunnen ondersteunen. Een collega vult de koffiebekers en theeglazen en na een kort persoonlijk onderonsje gaan we allemaal weer aan de slag. Rond 09.00 uur stap je in de auto om naar de klant te rijden. Daar heb je een afspraak om een onderdeel van GreenCommerce toe te lichten. 

 

 

Natuurlijk neem je nog even de tijd voor de klant voor overige vragen of wensen en hoor je gelijk hoe de markt is. Het is belangrijk voor ons werk om op de hoogte te zijn en te blijven. Na de afspraak stap je rond 12.00 weer in de auto om op de zaak te genieten van de, door jem-id verzorgde, lunch. ‘s-Middags werk je je mail bij om vervolgens de nodige voorbereidingen te treffen voor de demo die in de bioscoop gegeven zal worden aan een nieuwe (potentiële) klant. Na de demo heb je een kleine bespreking met collega’s en dan ga je naar huis. Morgen heb je weer een totaal andere dag. Dan ben je voornamelijk bezig met de (technische) inrichting van GreenCommerce apps bij een andere klant.

Wij vragen van jou

 • Een HBO diploma, of aantoonbare werkervaring op HBO-niveau
 • Goed zelfstandig en in teamverband te kunnen werken
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamgenoten te assisteren bij projecten, support en testen
 • Van klantencontact te houden
 • Goed te kunnen plannen (gestructureerd werken)
 • Ervaring met SQL te hebben (een pré, geen must)
 • De Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift te beheersen
 • Affiniteit met de AGF sector te hebben, doordat je er bijv. zelf in gewerkt hebt (pré)
 • Stevig in je schoenen te staan, weet het overzicht te behouden en voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Je komt terecht in een klein en hecht team die je alle kneepjes van het vak willen leren
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke uitjes en gezellige borrels
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals
 • ** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld **
EnthousiAST?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Vanja

vanja@jem-id.nl