Hoe we werken

de filosofie van jem-id

Hoe we werken?

Wij helpen klanten voordeel te behalen in een snel veranderende wereld, in de vorm van kwaliteit, efficiëntie, innovatie en duurzaamheid. Dit doen wij door nauw met klanten samen te werken en ze te betrekken door het organiseren van bijvoorbeeld ideation sessies. Hiermee bieden we oplossing die er écht toe doen. 

Past dit ook bij jou? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bekijk vacatures
teamwork

Van ideation tot innovatie

Kijken, luisteren en zelf ervaren. Zo doorgronden we processen samen met onze klanten en komen we tot de kern van een probleem. Geen gelikte Powerpoints en uitgebreide gespreksverslagen, maar snel proberen, valideren en innoveren.

onze werkwijze

Agility

Bij alles wat we doen speelt de mate van flexibiliteit een grote rol. Een mooi begrip om even in het achterhoofd te nemen bij het maken van een beslissing. Maakt dit ons Agile?

geen hiërarchie

Zelfsturende teams

Geen afdelingsteams, maar product teams met verschillende disciplines bij elkaar die ook nog zelfsturend zijn. Niemand is gelijk, talenten verschillen. Des te meer reden om van elkaar te leren en samen te werken!

multidisciplinaire teams

Scrum

In een periode van 4 weken leveren we een werkend product op, dit noemen we een 'sprint'. In deze periode werken wij exclusief aan bepaalde projecten, zonder verstoring van andere ad-hoc projecten. Hierdoor behouden we maximale flexibiliteit en snelheid in ons werk.

Horizontale organisatiestructuur


Bij jem-id werken experts die hun verantwoordelijkheden aankunnen. Medewerkers krijgen de vrijheid die zij zelf professioneel mogen invullen.