Hoe we werken

de filosofie van jem-id

Hoe we werken?

Wij helpen klanten voordeel te behalen in een snel veranderende wereld, in de vorm van kwaliteit, efficiëntie, innovatie en duurzaamheid. Dit doen wij door nauw met klanten samen te werken en ze te betrekken door het organiseren van bijvoorbeeld ideation sessies. Hiermee bieden we oplossing die er écht toe doen. 

Wil je meer informatie over wat wij voor jou als klant kunnen betekenen of hoe wij samen kunnen werken? Neem dan contact met ons op.

neem contact op
teamwork

Van ideation tot innovatie

Kijken, luisteren en zelf ervaren. Zo doorgronden we processen samen met onze klanten en komen we tot de kern van een probleem. Geen gelikte PowerPoints en uitgebreide gespreksverslagen, maar snel proberen, valideren en innoveren.

onze werkwijze

Agility

Wij werken Agile. Dat houdt in dat bij alles wat we doen de mate van flexibiliteit een grote rol speelt. Omstandigheden kunnen veranderen en daar spelen we op in. Klanttevredenheid staat hierbij voorop. Met dit begrip in ons achterhoofd, maken wij onze beslissingen.

geen hiërarchie

Zelfsturende teams

Geen afdelingsteams, maar productteams met verschillende disciplines bij elkaar die ook nog zelfsturend zijn. Niemand is gelijk, talenten verschillen. Des te meer reden om van elkaar te leren en samen te werken!

multidisciplinaire teams

Scrum

In een periode van 4 weken leveren we een werkend product op, dit noemen we een 'sprint'. In deze periode werken wij exclusief aan bepaalde projecten, zonder verstoring van andere ad-hoc-projecten. Hierdoor behouden we maximale flexibiliteit en snelheid in ons werk.

kijkje in de toekomst

Roadmaps

Meer inzicht in het ontwikkelproces en alle neuzen dezelfde kant op. Het hebben van roadmaps geeft sturing aan de teams en biedt onze gebruikers een kijkje in toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn dan ook groot fan van roadmaps en gebruiken deze als basis voor veel ontwikkelingen.

Werken bij jem-id

Past deze manier van werken ook bij jou? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk vacatures