Stagelopen of bijbaan?

scroll

Praktijkvoorbeelden 

Bij jem-id vinden we het belangrijk dat iedereen zich onderdeel voelt van het bedrijf. Net als onze stagiaires en collega's die hier als bijbaan werken. De afgelopen jaren hebben we al verschillende studenten mogen begeleiden tijdens hun stage of project. Een aantal daarvan is hier blijven werken. Bij ons leer je werken met de nieuwste software ontwikkeltechnieken en doe je gelijk praktijkervaring op. 

Bekijk de vacatures
Opleiding: COMPUTER SCIENCE & ENGINEERING

Max Pieters

Samen met andere studenten werkten we als groep aan de opdracht om een applicatie te ontwikkelen. Met deze applicatie moest de gebruiker efficiënt mix pallets kunnen opvullen in magazijnen. Door zelf magazijnen te bezoeken, konden we kijken aan welke eisen de app moest voldoen om deze naar wens in te vullen. Aan de hand hiervan hebben we een design uitgewerkt om vervolgens de applicatie te implementeren.

Opleiding: global marketing & sales

Sofie de Zeeuw

GreenCommerce bij nieuwe klanten onder de aandacht brengen. Dat is wat ik tijdens mijn onderzoek heb gedaan. Ik heb hierbij de vrijheid gekregen om in- en extern gesprekken te voeren en om mijn opdracht naar eigen invulling te maken.

De begeleiding was altijd goed. Ik kon altijd even een momentje vinden om te sparren met mijn begeleidster of met andere collega’s. Bij jem-id werd ik als stagiaire volledig betrokken bij het bedrijf. Hierdoor voelde ik mij als volwaardig medewerker van het bedrijf.

Opleiding: Creative media & game technologie

Matt Permentier

Voor mijn stage ontwikkel ik het onderdeel ‘persoonlijke doelen’ in de Annie App. Hierin leggen collega’s hun persoonlijke doelen voor het jaar vast.

Het leukste aan deze opdracht vind ik de vrijheid die ik krijg om dit onderdeel uit te werken. Ik heb hier zelf een ontwerp voor gemaakt en ben dit nu aan het uitwerken in de Annie App. Dat je je eigen ideeën echt in de app ziet, is erg leuk. Voor dit onderdeel werk ik zowel aan de back-end als aan de front-end.

opleiding: iCT

Joeri de Hoog

Tijdens mijn stage heb ik de Annie App van jem-id in een wat nieuwer jasje gestoken. Voorheen was dit een programma, nu is het ook een webapplicatie. De focus in mijn opdracht lag op het verbeteren van het inwerkplan binnen de webapplicatie.

De vrijheid die ik hier kreeg, maakte mijn stage bij jem-id zo leuk. Ook de begeleiding vond ik heel goed. Daarbij ben je niet de stagiar, maar word je echt bij het bedrijf betrokken.

LEES MEER OVER jOERI'S STAGE
Opleiding: informatica

Jacco van den Berg

Ik heb het aanbod in Floriday beter inzichtelijk gemaakt voor de kopers. Door kennis op te doen van de applicatie en met collega’s en kopers in gesprek te gaan, heb ik hiervoor een ontwerp gemaakt. Vervolgens heb ik dit in Floriday gebouwd. Uiteindelijk heb ik een dashboard opgeleverd waarin de koper in één oogopslag prijswijzigingen en veranderingen in producteigenschappen kan zien.

Tijdens mijn stage werkte ik in het front-end team. Hier werd ik direct als volwaardig teamlid in opgenomen. Dat vond ik erg fijn.

Stagebegeleiding bij jem-id

Kom je stage lopen bij jem-id? Grote kans dat Danny dan jouw stagebegeleider wordt. Danny is front-end ontwikkelaar en is zelf via een afstudeerstage bij ons binnengekomen. Naast het ontwikkelen, begeleidt hij studenten tijdens hun stage en heef hij ervaring in het geven van gastcolleges. Ben je benieuwd hoe de stagebegeleiding er vanuit jem-id uitziet? Danny vertelt je er alles over in een interview. 

Lees het interview

Annie als stageproject

Bij het lezen van stageprojecten van voorgaande studenten, heb je de naam Annie al voorbij zien komen. Annie is de webapplicatie van jem-id voor intern gebruik. We zetten deze app vaak in bij stageopdrachten. In Annie boeken wij onze uren, tellen we af naar onze vakantie, zien we voor wie we de slingers op moeten hangen en vind je praktische informatie over het bedrijf. Er staat dus al veel in de app, maar hij kan nog verder worden uitgebreid. Met Annie brengen studenten hun kennis in praktijk, zonder dat het maken van fouten (want dat hoort erbij) grote gevolgen heeft voor bijvoorbeeld klanten.

uitgelicht

Producten waar we trots
op mogen zijn

bekijk alles

Stages & bijbanen