Ga aan de slag als
Front-end Developer
Floriday

Jouw talent gebruiken?

Ben jij front-end developer in hart en nieren en werk jij graag met nieuwe technieken? Lees dan snel verder!

Solliciteer direct

Wat ga je doen bij jem-id?

Als Front-end developer ga je werken aan Floriday; hét platform voor de sierteeltsector. Samen met Royal FloraHolland zijn we in 2017 gestart met de ontwikkelingen voor dit platform en worden er nog dagelijks nieuwe features opgeleverd. Verder werken we met de nieuwste front-end technieken zoals React,  Typescript. REST API's en .NET Core (C#) en de services van Amazon Web Services. Je komt te werken in een jong team waarin je er samen alles aan doet om Floriday steeds beter te maken.

Onze aanpak & cultuur

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en is het mogelijk om flexibel thuis te werken. We werken met volwassen mensen en vertrouwen erop dat iedereen netjes met deze verantwoordelijkheden om kan gaan. Daarnaast staat jem-id bekend om veel gezellige uitjes. Want naast het harde werken is er ook tijd voor ontspanning.

P.S. De lunch wordt dagelijks verzorgd, incl. snack op vrijdagen.

Floriday facts

Met Floriday bouwen we een (internationaal) platform dat bestaat uit 20+ verschillende services die we continu monitoren en verbeteren. Zo faciliteren we zo'n 1 miljoen transacties per week; dat staat voor 5 miljard bloemen en planten per jaar. De verwachting is dat deze volumes 3 tot 4 keer zo veel worden in de nabije toekomst. Niet zo gek dus dat we gebruikers van over de hele wereld hebben. Momenteel wordt Floriday in 19 verschillende landen gebruikt.

Een succesvol platform vraagt om mensen met verstand van techniek én de praktijk. Zo organiseren we regelmatig hackatons waarbij we langsgaan bij de gebruiker om te leren van de praktijk. Zo krijg jij meer verstand van het onderwerp en kan je de opgedane kennis direct vertalen naar slimme functionaliteiten.

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om 9 uur stipt heb je stand-up met het tech-team. Jij vertelt wat je die dag op de planning hebt staan en vraagt of een mede developer later nog een gaatje voor je heeft om een nieuwe functionaliteit voor Floriday te bespreken. Een nieuwe week is weer begonnen, genoeg te doen dus!

Deze week staat er een groot project voor Floriday op de planning. Je spreekt via Slack iets af met een collega van Royal FloraHolland en zet je koptelefoon op om aan de slag te gaan met programmeren.

 

Om 13 uur pak je het laatste eitje van de schaal en smeer je een boterham. Het zonnetje schijnt, dus samen met jouw collega’s loop je nog een klein rondje. Na de lunch heb je een digitale afspraak met een mede developer ingepland en sparren jullie over jouw nieuwe idee voor Floriday. Gelukkig delen jullie dezelfde visie, en kunnen jullie na een uurtje een mooi plan uitrollen. Na de afspraak begin je meteen met programmeren en beland je helemaal in de flow. Jij kijkt op de klok, alweer zo laat? Tijd om naar huis te gaan!

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Wij vragen van jou

 • Ervaring met Git
 • Te kunnen werken met Package managers als npm of Yarn
 • Kennis te hebben van Amazon Web Services (pré)
 • Kennis van HTML, CSS en JavaScript frameworks zoals React
 • SQL queries te maken en ervaring te hebben met web-ontwikkeling

Wij bieden jou

 • De kans om nieuwe features te ontwikkelen voor het grootste online platform voor de sierteeltsector
 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Werken aan het totaalplaatje van een online platform
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals
 • ** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld**
Maak jij het verschil?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Vanja

vanja@jem-id.nl