Vlammen als software stagiair(e)

voor de agf- en sierteeltsector Wat wij bieden

Ben jij een echte software maestro?

Wil jij altijd bijleren, werk je graag met nieuwe technieken en noemen jouw vrienden je ook wel de 'software maestro'? Kom dan jouw stage of traineeship volgen bij JEM-id!

Solliciteer direct

Waarom stage lopen bij JEM-id?

Je hoeft niet bang te zijn dat je met oude technieken hoeft te werken. We werken met de nieuwste technieken zoals Angular, React, REST API's en .NET. Verwacht geen groep van typische nerds, maar een jong team waarin je aan afwisselende projecten werkt. Zo kan het zijn dat je een project doet voor GreenCommerce, FloraXchange of Floriday om nieuwe functionaliteiten in te bouwen.

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en een dagje thuiswerken omdat de loodgieter komt, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Jouw dag kan er zo uitzien

Om 9 uur ga je alvast klaar zitten voor de digitale stand-up via video call. We werken gedeeltelijk thuis, vandaar dat het extra belangrijk is om goed te communiceren met jouw collega’s van JEM-id én Royal FloraHolland. Jij vertelt wat je die dag op de planning hebt staan en vraagt of jouw begeleider van JEM-id later nog een gaatje voor je heeft om een nieuwe functionaliteit voor Floriday te bespreken. Een nieuwe week is weer begonnen, genoeg te doen dus!

Deze week staat wederom jouw afstudeerproject voor Floriday op de planning. We willen via verschillende functies in Floriday zorgen dat kwekers en kopers zo goed en makkelijk mogelijk kunnen handelen. Je spreekt via Slack iets af met een collega van Royal FloraHolland en zet je koptelefoon op om als een malle aan de slag te gaan met programmeren in C#.

 

Na de lunch heb je een digitale afspraak met jouw stagebegeleider ingepland en sparren jullie over Floriday. Gelukkig delen jullie dezelfde visie, en kunnen jullie na een uurtje een mooi plan uitrollen. Na de afspraak begin je meteen met programmeren en beland je helemaal in de flow. Jij kijkt op de klok, alweer zo laat? Tijd om af te sluiten!

Benieuwd naar een werkweek van één van onze ontwikkelaars? Check deze pagina.

Wij vragen van jou

 • Een informatica-gerelateerde studie te volgen (WO of HBO)
 • Alles te (willen) weten van .NET (#C) of Javascript frameworks zoals Angular of React
 • Zelfstandig te kunnen werken
 • Veel te willen leren en mee te denken
 • SQL queries te maken en ervaring te hebben met web-ontwikkeling
 • Gevulde koeken als je een blunder maakt (van fouten leren we)

Wij bieden jou

 • Een uitdagende opdracht met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Werken met de nieuwste technieken
 • Meewerken aan het totaalplaatje van een softwareproduct
 • Leuke (digitale) uitjes en een hele gezellige vrijdagmiddagborrel
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • En niet onbelangrijk; stagevergoeding
 • Een stage bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals
Maak jij het verschil?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Vanja

vanja@jem-id.nl