Vlammen als AGF kenner

voor de agf-sector Wat wij bieden

Daar pluk je de vruchten van

Is de afkorting AGF jou niet onbekend, houd je ervan om mensen blij te maken, heb je ervaring met softwarepakketten óf vind je het leuk om deze helemaal uit te pluizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar knappe koppen met een interesse in software(systemen), de AGF sector, óf nog beter; interesse in beiden! Doordat wij steeds meer klanten mogen toevoegen aan ons portfolio, krijgen wij het automatisch ook steeds drukker. Daarbij zijn we hard aan het knallen met GreenCommerce Apps; het gloednieuwe AGF concept van JEM-id waar we nog veel ideeën voor hebben klaarliggen. Om die reden zijn we op zoek naar talenten om ons AGF team te versterken!

Solliciteer direct

Waarom we de leukste zijn

Wij zijn een jong en ambitieus team met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zijn een platte organisatie, waardoor we geen bazen kennen. Oké, we kennen één baas: de klant. Je komt te werken in een productteam waarmee je samen een product in de markt zet en het product alsmaar blijft verbeteren. Verder hebben we veel vrijheid hier: genoeg flexplekken, onbeperkt vrije dagen en thuiswerken, is geen probleem. Daarnaast staat JEM-id bekend om veel gezellige (digitale) borrels, uitjes en feestjes. Kan ook niet anders met onze bioscoop en dakterras 😜

P.S. Wist je trouwens dat we op vrijdagmiddag altijd lunchen met iets lekkers van de snackbar?

Wat maakt deze functie zo leuk?

We zijn op zoek naar iemand die weet waar de afkorting AGF voor staat, vandaar ook de titel van deze vacature. Een functietitel verzinnen we er later wel omheen, dat ligt namelijk aan jouw voorkeuren. Werk je liever aan de technische kant óf vind je het leuker om contact te hebben met klanten? Omdat we werken met verschillende bedrijven in de AGF-sector, vinden we het fijn als je al wat kennis hebt van de sector. Komen termen als 'verladen', 'fust' en 'prijslijsten' jou bekend voor? Dan zit je hier aan het juiste adres! 

Jouw werkdag kan er zo uitzien

Om half 9 schuif je achter jouw bureau om goed voorbereid de AGF sprintstart in te gaan. Dit is de (online) meeting die iedere maandagochtend wordt gehouden met het hele AGF team. Tijdens deze meeting worden de projecten besproken die op de planning staan voor de komende sprint. Jij hebt de planning van te voren al even doorgenomen en vertelt in het kort wat jouw bijdrage gaat zijn.

Je hebt een groot project op de planning staan voor een nieuwe klant die met GreenCommerce aan de slag gaat. Voordat zij kunnen starten met het gebruik, gaan zij een implementatieproces in. Jij begeleidt dit proces samen met jouw collega en hebt dus nauw contact met de klant. In verband met een aantal klantwensen die je uit de markt hoort, plan je aan het einde van de dag een afspraak in met een developer die ook betrokken is bij het project.

 

Je smeert een boterham en kletst wat bij met je collega’s tijdens de lunch. Gelukkig is er ook nog tijd voor een ommetje voordat de middag stand-up begint 🚶‍♂️

Je bent bezig met het uitwerken van een scenario als de telefoon gaat. Het is de key-user van het bedrijf waar jij het project voor draait. Hij belt voor een afspraak op locatie om het productie-onderdeel van GreenCommerce uit te leggen. Jij pakt je agenda erbij en plant een afspraak in voor volgende week.

Aan het einde van de dag heb je een afspraak met een developer om jouw uitgewerkte scenario te bespreken. Jullie komen samen tot een goede oplossing waar de klant heel erg blij mee gaat worden! Na jouw afspraak zegt de klok dat het 5 uur is geweest, tijd om naar huis te gaan!

Wij vragen van jou

 • Het leuk te vinden om je volledig ergens in te storten
 • Klantgericht te zijn
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau te hebben
 • Kennis van / affiniteit met de AGF sector (pré)
 • Ervaring met een (ERP) softwarepakket (pré)
 • Gevulde koek als je een fout maakt (van fouten leren we 😉) 

Wij bieden jou

 • Uitdagend werk met ruimte voor nieuwe ideeën
 • Ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen (o.a. cursussen en trainingen)
 • Leuke (corona proof) uitjes en gezellige borrels🍻
 • Werken op locatie met dakterras én bioscoop
 • Gevulde koek als je collega een fout maakt
 • Een baan bij één van de meest aantrekkelijke bedrijven voor young professionals
Maak jij het verschil?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar Vanja

vanja@jem-id.nl